קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות

הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות
הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . לך לחנות ותביא עד 6 אנשובי פילה, עלי טימין, מיץ צדפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות, לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום.

הוראות

1
רוטב זה יכול להיעשות עם או בלי עגבניות. אם אתה משתמש עגבניות ברוטב, להבקיע את העורות בתחתית העגבניות עם X גדול, להיזהר לא לחתוך עמוק יותר מאשר העור. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את העגבניות ומבשלים 1 דקה לאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת או מלקחיים, מגניב דקה או 2 עד שאתה יכול להתמודד, ואז לקלף את העור וקוביות העגבניות לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים את הצדפות, יין ומיץ צדפות בסיר גדול ומביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים 8 עד 10 דקות כדי לפתוח את הצדפות. לגרוף את הצדפות ולקלף אותם, מקום במיכל אחסון מזון להתקרר לחלוטין. לאחסן את הצדפות במקרר עד מוכן לשימוש. מסננים את המלאי ואת המילואים, למחוק את הסיר ולחזור לחום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בינתיים, לעשות ממרח פירות ים על ידי הוספת בצל אדום, פלפל צ ' ילה, גרידת לימון, שום, טימין, פטרוזיליה, עלי דפנה למעבד המזון ואת הדופק-קוצצים לתוך בצק עבה, אבל קצוץ דק, מנוקד.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מחממים כ 1/4 כוס שמן זית, 4 סיבובים של המחבת, בסיר הצדפה על חום בינוני עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את פילה אנשובי ולהמיס אותם לתוך השמן, 1 דקה בערך, ולאחר מכן להוסיף את הדבק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הוסף את המניה השמורה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
מוסיפים את העגבניות, מבשלים 5 דקות, ואז לקרר את הרוטב לחלוטין ולאחסן לארוחת הכנה מראש.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
כדי לשרת, להביא סיר גדול של מים להרתיח עבור פסטה. מי מלח ומבשלים פסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
בינתיים, לחמם את הרוטב על אש בינונית. לאחר הפסטה כבר ירד לבשל, מערבבים את הצדפות לתוך הרוטב ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
להוסיף מצקת של מי בישול עמילניים לרוטב ולזרוק עם פסטה 1 עד 2 דקות לטעמים לשלב ולספוג לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת