קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

הלפת המעוכה של סבתא.

הלפת המעוכה של סבתא.
אם יש לך תפוחי אדמה, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו לפת מחית תפוחי אדמה, מחית תפוחי אדמה ולפת מוקרם, ו פירה רוטבגה (לפת צהובה או שוודית) ותפוח אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
2
מניחים לפת ותפוחי אדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 25 עד 30 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום, ולנקז.
4
מערבבים חלב, 2 כפות חמאה, וסוכר עם לפת ותפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל. מחית עד מעט גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
5
העברת תערובת לפת לתבנית אפייה קטנה. נקודה עם שאר החמאה. מכסים באופן רופף, ואופים 15 דקות בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר כיסוי, ולהמשיך לאפות על 8 דקות, עד השחמה קלה.