קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

המבורגר בחצר האחורית האולטימטיבי

המבורגר בחצר האחורית האולטימטיבי
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לתיבת המתכונים שלך, המבורגר בחצר האחורית האולטימטיבית עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1746 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 132 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת חרדל, מחית צ'יפוטלה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו המבורגר בחצר האחורית הטוב ביותר, בורגר בחצר האחורית, ו לא המבורגר ברביקיו בחצר האחורית הממוצע שלך עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קולים את השאלוט והשום בשמן הזית במחבת גדולה על אש נמוכה עד לשקיפות, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הדבש ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מוסיפים את העגבניות, סירופ התירס, החומץ, הסוכר ומחית הצ ' יפוטלה ומבשלים במשך 30 דקות. טוחנים את התערובת בבלנדר או במעבד מזון, מוסיפים ציר ירקות אם הקטשופ סמיך מדי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מערבבים את מיץ הלימון וחלמון הביצה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מקציפים יחד את הקנולה ושמן הזית, ואז זורמים לאט פנימה עד שהתערובת סמיכה ומתחלבת. לחלופין, ניתן לעשות זאת בקערת ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את החרדל, אבקת החרדל והמלח ומשלבים. מתבלים במלח נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
להמבורגר: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מברישים את שני צידי הבייקון במעט מקטשופ הצ ' ילי המעושן.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
7
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, הופכים באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מקפלים בעדינות את החמאה לבשר הטחון יחד עם הפפריקה והכמון. יוצרים את תערובת הבקר ל -6 קציצות, ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מברישים את לחמניות הבריוש מכל צד בשמן זית וצולים את החלק הפנימי עד להזהבה, 1 עד 2 דקות. צולים את ההמבורגרים עד בינוני נדיר, 3 עד 4 דקות לכל צד. ברגע שאתה הופך את ההמבורגר, הוסף פרוסה עבה מהגבינה לכל אחד ושמור על הכיסוי סגור כדי להמיס.
מרכיבים שתצטרך
Brioche BunBrioche Bun
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
מורחים את איולי החרדל בצד אחד של הלחמניות ואת קטשופ הצ ' ילי המעושן בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
איוליאיולי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים את ההמבורגרים על גבינת הלחמנייה כלפי מעלה ומעליהם 2 רצועות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

62 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות גבינה אמריקאית אומנותית (נמצא בחנות הגבינות המקומית שלך)פרוסות עבות גבינה אמריקאית אומנותית (נמצא בחנות הגבינות המקומית שלך)122 כפות חמאה מומסת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת6brioche לחמניותbrioche לחמניות113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה רכה מאוד ללא מלח, מומסתחמאה רכה מאוד ללא מלח, מומסת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי עגבניות קצוצות, כגון בל אריהשימורי עגבניות קצוצות, כגון בל אריה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות2חתיכות טופי הית' ברמחית צ'יפוטלהמחית צ'יפוטלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני11 כף אורגנו מיובשבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס1עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1kgsבשר בקר טחון (או תערובת של בשר בקר טחון, חזה טחון וכבש טחון)בשר בקר טחון (או תערובת של בשר בקר טחון, חזה טחון וכבש טחון)2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום בהירסוכר חום בהיר1אוראו ממולאים כפוליםאבקת חרדל, כמו של קולמןאבקת חרדל, כמו של קולמן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט טחוןשאלוט טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שריחומץ שרי6שרימפס וורידיםציר ירקות, במידת הצורךציר ירקות, במידת הצורך11 כף אורגנו מיובשחרדל צהובחרדל צהוב

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

המבורגר בתפריט? נסה להתאים עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. מרלו עמק רוברט מונדבי נאפה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
רוברט מונדבי נאפה עמק מרלו
רוברט מונדבי נאפה עמק מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, סטאגס זינוק ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, מריחה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם מלית פטריות בר ואגוזים. רגל צלויה של כבש, שפשפה עם עשבי תיבול ותבלינים ריחניים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם הטעמים העסיסיים של היין.