קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

המבורגר בחצר האחורית האולטימטיבי

המבורגר בחצר האחורית האולטימטיבי
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לתיבת המתכונים שלך, המבורגר בחצר האחורית האולטימטיבית עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1746 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 132 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת חרדל, מחית צ'יפוטלה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו המבורגר בחצר האחורית הטוב ביותר, בורגר בחצר האחורית, ו לא המבורגר ברביקיו בחצר האחורית הממוצע שלך עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קולים את השאלוט והשום בשמן הזית במחבת גדולה על אש נמוכה עד לשקיפות, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הדבש ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מוסיפים את העגבניות, סירופ התירס, החומץ, הסוכר ומחית הצ ' יפוטלה ומבשלים במשך 30 דקות. טוחנים את התערובת בבלנדר או במעבד מזון, מוסיפים ציר ירקות אם הקטשופ סמיך מדי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מערבבים את מיץ הלימון וחלמון הביצה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מקציפים יחד את הקנולה ושמן הזית, ואז זורמים לאט פנימה עד שהתערובת סמיכה ומתחלבת. לחלופין, ניתן לעשות זאת בקערת ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את החרדל, אבקת החרדל והמלח ומשלבים. מתבלים במלח נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
להמבורגר: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מחממים את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מברישים את שני צידי הבייקון במעט מקטשופ הצ ' ילי המעושן.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
7
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, הופכים באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מקפלים בעדינות את החמאה לבשר הטחון יחד עם הפפריקה והכמון. יוצרים את תערובת הבקר ל -6 קציצות, ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מברישים את לחמניות הבריוש מכל צד בשמן זית וצולים את החלק הפנימי עד להזהבה, 1 עד 2 דקות. צולים את ההמבורגרים עד בינוני נדיר, 3 עד 4 דקות לכל צד. ברגע שאתה הופך את ההמבורגר, הוסף פרוסה עבה מהגבינה לכל אחד ושמור על הכיסוי סגור כדי להמיס.
מרכיבים שתצטרך
Brioche BunBrioche Bun
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מורחים את איולי החרדל בצד אחד של הלחמניות ואת קטשופ הצ ' ילי המעושן בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
איוליאיולי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים את ההמבורגרים על גבינת הלחמנייה כלפי מעלה ומעליהם 2 רצועות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

62 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות גבינה אמריקאית אומנותית (נמצא בחנות הגבינות המקומית שלך)פרוסות עבות גבינה אמריקאית אומנותית (נמצא בחנות הגבינות המקומית שלך)122 כפות חמאה מומסת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת6brioche לחמניותbrioche לחמניות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה רכה מאוד ללא מלח, מומסתחמאה רכה מאוד ללא מלח, מומסת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי עגבניות קצוצות, כגון בל אריהשימורי עגבניות קצוצות, כגון בל אריה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2חתיכות טופי הית' ברמחית צ'יפוטלהמחית צ'יפוטלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני12 כפיות אבקת שוםבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ1עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1kgsבשר בקר טחון (או תערובת של בשר בקר טחון, חזה טחון וכבש טחון)בשר בקר טחון (או תערובת של בשר בקר טחון, חזה טחון וכבש טחון)2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1אוראו ממולאים כפוליםאבקת חרדל, כמו של קולמןאבקת חרדל, כמו של קולמן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט טחוןשאלוט טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שריחומץ שרי6שרימפס וורידיםציר ירקות, במידת הצורךציר ירקות, במידת הצורך12 כפיות אבקת שוםחרדל צהובחרדל צהוב

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

המבורגר בתפריט? נסה להתאים עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. מרלו עמק רוברט מונדבי נאפה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
רוברט מונדבי נאפה עמק מרלו
רוברט מונדבי נאפה עמק מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, סטאגס זינוק ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, מריחה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם מלית פטריות בר ואגוזים. רגל צלויה של כבש, שפשפה עם עשבי תיבול ותבלינים ריחניים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם הטעמים העסיסיים של היין.