ניתן להכין את המתכון של המבורגר גולאש תוך כ-35 דקות . מתאים ל-6 מנות. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 191 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם מלח, מים, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל האמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מזנון. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עגבניות המבורגר וגולש ירקות , גולאש המבורגר עם מקרוני מרפק , וקדרת מקרוני המבורגר של Mema (גולאש) .
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את המים, הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, פפריקה, סוכר, מלח, חרדל ואבקת שום. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בקערה קטנה מערבבים קמח ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת הבשר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.