המבורגר הודו פהיטה
המתכון פהיטה טורקיה המבורגרים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לחמניות המבורגר, מלח, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: המבורגר הודו פהיטה, המבורגר הודו פהיטה, ו המבורגרים בפהיטה.
הוראות
מערבבים סלסה tomatillo, אבוקדו קצוץ, וכוסברה; להפריש.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים למדוד 1 כוס.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ופלפלים; מטגנים 5 דקות או עד למכרז. מערבבים 1/2 כפית fajita תיבול 1/8 כפית מלח. מגניב.
שלב פירורי לחם, תערובת בצל, הנותרים 1/2 כפיות תיבול פהיטה, הנותרים 1/8 כפית מלח, רסק עגבניות, טורקיה, ביצה לבן בקערה גדולה. באמצעות ידיים לחות, מחלקים תערובת טורקיה לתוך 4 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי 3/4 אינץ ' עבה.
מחבת חום מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף קציצות; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מניחים 1 פטי על החלק התחתון של כל לחמניה. למעלה כל מנה עם 1 1/2 כפות תערובת סלסה; למעלה עם חצאים הנותרים של לחמניות.