המבורגר טונה
המבורגר טונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 334 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך עגבניות, מלח גס ופלפל, מלח גס ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו המבורגר טונה, המבורגר טונה BLT, ו המבורגר טונה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אש בגריל פחם או מחממים גז grill.In קערה, לשלב את הטונה קצוצה, בצל ומיץ שלה, מיונז, מלח ופלפל. צורה לתוך 4 קציצות המשרד על 3 אינץ ' בקוטר 11?2 אינץ ' עבה. מכסים ומקררים במקפיא לא יותר מ -10 דקות.בינתיים, לעשות את מיונז לימון צ ' ייב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, מלח, פלפל, מיץ לימון, עירית, רוטב סויה ורוטב פלפל חריף. תניח בצד.באמצעות מרית רחבה, בזהירות למקם את קציצות הטונה על הגריל. גריל את הקציצות, בעדינות פונה פעם אחת, עד השחמה קלה, על 5 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר, 8 דקות בסך הכל עבור בינוני. במקביל, קלוי קלות את פרוסות הלחם על הגריל.
מניחים את קציצות הטונה על חצי פרוסות הלחם. למעלה עם עלי החסה, פרוסות עגבניות ועירית.
מקשטים עם טריזים של מלפפון חמוץ שמיר.
מגישים מיד, עם מיונז לימון צ ' ייב בצד.
מגיש 4.הערה: מתכון זה משתמש ביצה גלם. ביצים לא מבושלות מסתכנות בהדבקה בסלמונלה או בחיידקים אחרים, מה שעלול להוביל להרעלת מזון. סיכון זה הוא הדאגה העיקרית של ילדים קטנים, אנשים מבוגרים, נשים בהריון וכל אחד עם מערכת חיסונית נפגעת. אם יש לך חששות בריאות ובטיחות, לא לצרוך ביצה גלם, או לחפש מוצר ביצה מפוסטר להחליף אותו.טיפים וריאציה: אם אתה רוצה, לערבב 1 lb. טונה עם 1?2 lb. דג לבן, כגון הליבוט או סול. כדי לבשל על הכיריים, השתמש במחבת גריל משומנת קלות מעל חום גבוה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה