המבורגר מגש איטלקי
המבורגר מגש איטלקי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו לחם עגול, בקר טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כיצד ליצור מגש הסלט האיטלקי האולטימטיבי, המבורגר ברביקיו טקסס האיטלקי, ו המבורגר פיצה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין ארוכה ומשוננת, לחתוך לחם במחצית אופקית.
מורחים חמאה באופן שווה על הצדדים לחתוך.
בקערה גדולה, מקציפים ביצים כדי להתמזג, ואז מוסיפים בשר בקר, בצל, פירורי לחם, רוטב פסטה, שום, אורגנו ומערבבים היטב. קו 12 על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה עם נייר שעווה. לגרד תערובת בשר על נייר לטפוח לתוך סיבוב 12 אינץ ' רחב (או 1 ב. רחב יותר מלחם).
אם משתמשים בלוחות פחם, מכסים את האש בשכבה אחת, מוצקה של גחלים מוצתים; תן להם להישרף לחום הרצוי. הגדר גריל במקום למדוד חום.
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לחום הרצוי. הגדר גריל במקום למדוד חום.
כאשר הגריל חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל 2 עד 3 שניות), להניח בשר על ברביקיו: מחזיק את שני הקצוות של גיליון אפייה, הפוך פטי על גריל. משוך נייר שעווה את הקציצה ולהשליך.
לבשל פטי עד השחמה על התחתונה, כ -7 דקות. כדי להפוך, להשתמש 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת, אחד כמו סוחר להחליק פטי על הסדין השני. כשפטי נמצאת על תבנית האפייה, הפוך את הסדין הראשון על גבי זה. החזק את הסדינים יחד, להתהפך, ולהחליק פטי, צד השחמה למעלה, בחזרה על הגריל. המשך לבשל עד עשוי היטב (כבר לא ורוד במרכז, לחתוך לבדוק), 7 עד 9 דקות.
מפזרים גבינה מעל המבורגר במשך 3 עד 4 דקות האחרונות של בישול.
במהלך הדקות האחרונות מבשל הבשר, אם יש מקום, להניח לחם, לחתוך בצד למטה, על גריל טוסט. אם אין מספיק מקום, לחם טוסט לאחר הסרת פטי. החלק תבנית אפייה מתחת לבשר, ולאחר מכן להחליק את הבשר על החלק התחתון של הלחם הקלוי.
חותכים את החלק העליון של הלחם ל 8 טריזים. סדר טריזי לחם על המבורגר.
חותכים המבורגר ואת תחתית הלחם לתוך טריזים.
המבורגר העליון עם 2 או יותר מהבאים: פטריות מרוסקות, רוטב פסטה, או ירקות מרירים.