קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

המבורגר מגש איטלקי

המבורגר מגש איטלקי
המבורגר מגש איטלקי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו לחם עגול, בקר טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כיצד ליצור מגש הסלט האיטלקי האולטימטיבי, המבורגר ברביקיו טקסס האיטלקי, ו המבורגר פיצה איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין ארוכה ומשוננת, לחתוך לחם במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2
מורחים חמאה באופן שווה על הצדדים לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
בקערה גדולה, מקציפים ביצים כדי להתמזג, ואז מוסיפים בשר בקר, בצל, פירורי לחם, רוטב פסטה, שום, אורגנו ומערבבים היטב. קו 12 על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה עם נייר שעווה. לגרד תערובת בשר על נייר לטפוח לתוך סיבוב 12 אינץ ' רחב (או 1 ב. רחב יותר מלחם).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רוטב פסטהרוטב פסטה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הכן ברביקיו לחום ישיר.
5
אם משתמשים בלוחות פחם, מכסים את האש בשכבה אחת, מוצקה של גחלים מוצתים; תן להם להישרף לחום הרצוי. הגדר גריל במקום למדוד חום.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לחום הרצוי. הגדר גריל במקום למדוד חום.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
כאשר הגריל חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל 2 עד 3 שניות), להניח בשר על ברביקיו: מחזיק את שני הקצוות של גיליון אפייה, הפוך פטי על גריל. משוך נייר שעווה את הקציצה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
לבשל פטי עד השחמה על התחתונה, כ -7 דקות. כדי להפוך, להשתמש 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת, אחד כמו סוחר להחליק פטי על הסדין השני. כשפטי נמצאת על תבנית האפייה, הפוך את הסדין הראשון על גבי זה. החזק את הסדינים יחד, להתהפך, ולהחליק פטי, צד השחמה למעלה, בחזרה על הגריל. המשך לבשל עד עשוי היטב (כבר לא ורוד במרכז, לחתוך לבדוק), 7 עד 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מפזרים גבינה מעל המבורגר במשך 3 עד 4 דקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
10
במהלך הדקות האחרונות מבשל הבשר, אם יש מקום, להניח לחם, לחתוך בצד למטה, על גריל טוסט. אם אין מספיק מקום, לחם טוסט לאחר הסרת פטי. החלק תבנית אפייה מתחת לבשר, ולאחר מכן להחליק את הבשר על החלק התחתון של הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
חותכים את החלק העליון של הלחם ל 8 טריזים. סדר טריזי לחם על המבורגר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
12
חותכים המבורגר ואת תחתית הלחם לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
13
המבורגר העליון עם 2 או יותר מהבאים: פטריות מרוסקות, רוטב פסטה, או ירקות מרירים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ירוקירוק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.