קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

המבורגר מגש מקסיקני

המבורגר מגש מקסיקני
המבורגר מגש מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון טחון, עגבניות כבושות, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מגש פיאסטה מקסיקני, מגש סלט מקסיקני, ו מקסיקני Cemita בורגר.

הוראות

1
באמצעות סכין ארוכה ומשוננת, לחתוך לחם במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
2
מורחים חמאה באופן שווה על הצדדים לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
3
בקערה גדולה, מקציפים ביצים כדי להתמזג, ואז מוסיפים בשר בקר, בצל, פירורי לחם, רוטב טאקו, אבקת צ ' ילי, טור, שום, אורגנו ומערבבים היטב. קו 12 על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה עם נייר שעווה. לגרד תערובת בשר על נייר לטפוח לתוך סיבוב 12 אינץ ' רחב (או 1 ב. רחב יותר מלחם).
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רוטב טאקורוטב טאקו
אורגנואורגנו
שוםשום
לחםלחם
בצלבצל
בקרבקר
ביצהביצה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
הכן ברביקיו לחום ישיר.
5
אם משתמשים בלוחות פחם, מכסים את האש בשכבה אחת, מוצקה של גחלים מוצתים; תן להם להישרף לחום הרצוי. הגדר גריל במקום למדוד חום.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לחום הרצוי. הגדר גריל במקום למדוד חום.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
כאשר הגריל חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל 2 עד 3 שניות), להניח בשר על ברביקיו: מחזיק את שני הקצוות של גיליון אפייה, הפוך פטי על גריל. משוך נייר שעווה את הקציצה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
8
לבשל פטי עד השחמה על התחתונה, כ -7 דקות. כדי להפוך, להשתמש 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת, אחד כמו סוחר להחליק פטי על הסדין השני. כשפטי נמצאת על תבנית האפייה, הפוך את הסדין הראשון על גבי זה. החזק את הסדינים יחד, להתהפך, ולהחליק פטי, צד השחמה למעלה, בחזרה על הגריל. המשך לבשל עד עשוי היטב (כבר לא ורוד במרכז, לחתוך לבדוק), 7 עד 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
9
מפזרים גבינה מעל המבורגר במשך 3 עד 4 דקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
10
במהלך הדקות האחרונות מבשל הבשר, אם יש מקום, להניח לחם, לחתוך בצד למטה, על גריל טוסט. אם אין מספיק מקום, לחם טוסט לאחר הסרת פטי. החלק תבנית אפייה מתחת לבשר, ולאחר מכן להחליק את הבשר על החלק התחתון של הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
לחםלחם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
11
חותכים את החלק העליון של הלחם ל 8 טריזים. סדר טריזי לחם על המבורגר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
12
חותכים המבורגר ואת תחתית הלחם לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
13
המבורגר מעולה עם ממרח אבוקדו וטומטילו כבוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא דלואך נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
דלואך נהר רוסי פינו נואר
דלואך נהר רוסי פינו נואר
צבע אדום יפה אודם בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח עם ניחוחות פירות אדומים בהירים של תות ודובדבן. פטל, ריבס וטעמים שזיף כהה נפגשים עם מגע של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמהמה