המבורגר צ'דר עם בצל בלסמי וקטשופ צ' יפוטלה
המבורגר צ'דר עם בצל בלסמי וקטשופ צ' יפוטלה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 873 קלוריות. אם יש לכם לחמניות המבורגר, בצל, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: המבורגרים שעועית שחורה עם קטשופ צ'יפוטלה, המבורגר הודו עם כוסברה עם קטשופ צ'יפוטלה, ו פרמזן בופאלו בורגר עם קטשופ בלסמי.
הוראות
הכן ברביקיו (בינוני-heat): לארגן סיבובי בצל על תבנית אפייה.
מברשת עם שמן; מפזרים 3/4 כפית מלח גס ופלפל.
להעביר כדורי בצל (עדיין שלם) כדי מתלה גריל; סגור כיסוי. מבשלים עד סימני גריל מופיעים, כ 4 דקות לכל צד. להפחית את החום או להעביר בצל לחלק קריר יותר של הגריל. סגור כיסוי; לבשל עד בצל הם מכרז, על 10 דקות.
העברה לקערה בינונית. לזרוק עם חומץ. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מערבבים קטשופ, צ ' ילי, רוטב אדובו, ו 2 כפיות חומץ בקערה קטנה. מתבלים במלח ועוד חומץ, אם תרצה. האם h e d יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
צור בשר בקר לשישה 1/2 אינץ קציצות עבות.
מפזרים קציצות משני הצדדים מלח ופלפל גס. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מניחים המבורגרים על גריל. סגור כיסוי; לבשל המבורגרים עד תחתית להתחיל להכהות ומיצים לעלות על פני השטח, על 3 דקות. להפוך המבורגרים; לבשל כדי doneness הרצוי, על 3 דקות יותר עבור בינוני-נדיר. למעלה עם בצל וגבינה. סגור כיסוי; לבשל עד גבינה נמסה.
מניחים תחתית מאפין על צלחות; מורחים עם קטשופ. למעלה עם המבורגרים, עגבניות, אם תרצה, תרד, וחולצות מאפין.
מגישים, מעבירים את הקטשופ בנפרד.
* חלפיניו יבשים ומעושנים ברוטב עגבניות פיקנטי בשם אדובו; זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים לטיניים.