מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . אם יש לך עגבניות, חומץ בלסמי, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה של אוהבי בשר, פיצה של אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר בייקון ממחבת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להחזיר את המחבת לחום ולהגדיל את הטמפרטורה בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל והשום, ומערבבים ומטגנים עד שהבצל רך והשום מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את חומץ בלסמי, ומבשלים תוך ערבוב במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
7
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומבשלים שלוש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
הסר מחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
דק קוצצים 4 פרוסות של בייקון (הזמנת 4 הנותרים). בקערה בינונית, מערבבים את הבייקון הקצוץ, בשר טחון, פירורי לחם, תיבול איטלקי, גבינת פרמזן, תערובת פטריות וביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת