המבורגר של אוהבי בשר
מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . אם יש לך עגבניות, חומץ בלסמי, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה של אוהבי בשר, פיצה של אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום פריך.
הסר בייקון ממחבת ולנקז על מגבות נייר.
להחזיר את המחבת לחום ולהגדיל את הטמפרטורה בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום, ומערבבים ומטגנים עד שהבצל רך והשום מתחיל להשחים.
מוסיפים את חומץ בלסמי, ומבשלים תוך ערבוב במשך דקה אחת.
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומבשלים שלוש דקות נוספות.
דק קוצצים 4 פרוסות של בייקון (הזמנת 4 הנותרים). בקערה בינונית, מערבבים את הבייקון הקצוץ, בשר טחון, פירורי לחם, תיבול איטלקי, גבינת פרמזן, תערובת פטריות וביצה.
מערבבים היטב באמצעות ידיים. מתבלים במלח ופלפל, ויוצרים לשתי קציצות.
פתח את שני החצאים של לחמניית ההמבורגר על גיליון עוגיות ungreased.
מניחים קציצת בקר אחת על כל חצי, ומכסים כל אחד עם פרוסה אחת של עגבניות, 2 פרוסות של בייקון שמורות וחתיכה אחת של גבינה שוויצרית.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהבשר מבושל דרך.