המבורגרים גזר ושומשום
המבורגרים גזר ושומשום הוא מתכון אמריקאי המגיש 6. במנה עיקרית זו יש 500 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, חומוס, פירורי לחם שלם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. נסו המבורגרים סלמון שומשום, פפיטה-חמניות-המבורגרים שומשום, ו המבורגרים עוף ג'ינג'ר עם סלט שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
שים שליש גזר מגורד במעבד מזון עם חומוס, בצל, 2 כפות טחינה, כמון וביצה. יז למשחה עבה, ואז לגרד לתוך קערה גדולה.
חום 1 כף שמן במחבת הגדולה ביותר שלך, קצה גזר הנותרים לבשל במשך 8-10 דקות, ערבוב עד הגזר הוא מתרכך זה יהיה יותר זהוב כפי שהוא מבושל.
מוסיפים את הגזר המבושל הזה למשחה השוויצרית עם פירורי הלחם, גרידת לימון ושומשום.
הוסף תיבול, ולאחר מכן לערבב יחד היטב עם הידיים.
מחלקים את התערובת לתוך 6, ולאחר מכן באמצעות ידיים רטובות צורה להמבורגרים. כיסוי וצינה עד הגשה.
מערבבים את היוגורט עם הטחינה הנותרים ומיץ לימון, ואז להירגע.
להדליק את הברביקיו, או לחמם מחבת לא מקל ולצחצח את ההמבורגרים עם השמן הנותר. מבשלים את ההמבורגרים במשך 5 דקות בכל צד, עד זהב פריך. בינתיים חם או טוסט הלחמניות (או לשבת אותם על ברביקיו לצד ההמבורגרים). כאשר ההמבורגרים מוכנים, מורחים כל לחמניה עם קצת יוגורט שומשום למוני, מוסיפים את האבוקדו, העליון עם ההמבורגר, בצל ורקטה. סיים עם רסס של רוטב צ ' ילי.