קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות32
מגזין

המבורגרים סלמון צלוי

המבורגרים סלמון צלוי
ההמבורגרים סלמון צלוי המתכון מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שאלוט, מיונז, לחמניות המבורגר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. נסו המבורגר פיצה צלוי, המבורגרים כבש צלוי בייקון, ו המבורגר הודו צלוי מהיר וקל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מערבבים את המיונז, 2 כפות מיץ לימון, ושום טחון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
4
שלב 2 כפות מיץ לימון, חלב, שאלוט וחרדל בקערה בינונית. לטבול פילה דגים 1 בתערובת חלב, לדלות פירורי לחם. חזור על ההליך עם דגים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
חמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככתחמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככת
16 (6 אינץ') שיפודים16 (6 אינץ') שיפודים
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
בשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצובשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצו
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
מניחים פילה על מחבת broiler מצופה ספריי בישול, ו broil במשך 7 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
6
מניחים פילה על החצאים התחתונים של לחמניות; להפיץ עם 2 כפות תערובת מיונז, לכסות עם צמרות לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.