המבורגרים סלמון צלוי
ההמבורגרים סלמון צלוי המתכון מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שאלוט, מיונז, לחמניות המבורגר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. נסו המבורגר פיצה צלוי, המבורגרים כבש צלוי בייקון, ו המבורגר הודו צלוי מהיר וקל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המיונז, 2 כפות מיץ לימון, ושום טחון בקערה קטנה.
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה.
שלב 2 כפות מיץ לימון, חלב, שאלוט וחרדל בקערה בינונית. לטבול פילה דגים 1 בתערובת חלב, לדלות פירורי לחם. חזור על ההליך עם דגים שנותרו.
מניחים פילה על מחבת broiler מצופה ספריי בישול, ו broil במשך 7 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מניחים פילה על החצאים התחתונים של לחמניות; להפיץ עם 2 כפות תערובת מיונז, לכסות עם צמרות לחמניה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.