קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran

המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran
המתכון של Suvir Saran המבורגרים פארו ופטריות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק, פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, ו סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את פארו, לחזור לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום בינוני-נמוך, בישול עד פארו הוא רך, על 30 דקות. כבה את החום, fluff פארו עם מזלג, כיסוי, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
3
בעוד פארו מבשל, להרתיח את תפוחי האדמה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את תפוחי האדמה, מחזירים את המים לרתיחה, ומבשלים עד שסכין הקילוף מחליק בקלות למרכז תפוחי האדמה הגדולים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פארו.פארו.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
לנקז ולהניח בצד. ברגע שתפוחי האדמה קרירים, לקלף אותם ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסירו את המחטים והעלים מזרעי הרוזמרין והקורנית והניחו אותם במחבת גדולה יחד עם החמאה והפלפל השחור. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. לאחר עשבי תיבול להתחיל פיצוח, לאחר כ 1 1/2 דקות, להוסיף את הפטריות ומלח. מבשלים עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם ואת המחבת יבש שוב, 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את הפטריות לקערה עם תפוחי האדמה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
חום 1 כף שמן זית באותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
9
מוסיפים את היין ומערבבים לעבוד בכל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כבה את החום וגרד את הצלי שאלוט לתוך הקערה עם הפטריות ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את הפרמזן-רג ' יאנו יחד עם פארו. השתמש masher תפוחי אדמה או מזלג לרסק את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
11
צור את התערובת לעשר קציצות.
12
מניחים את panko בצלחת רדודה ולחץ על החלק העליון והתחתון של כל פטי לתוך panko כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
13
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת גדולה ונקייה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים חמש קציצות ומבשלים בכל צד עד להשחמה יפה וקשוח, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
15
הסר את הקציצות מהמחבת ומניח אותם על צלחת. חזור עם הקציצות שנותרו, הוספת שמן נוסף בין קבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מגישים חם.