אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, המק והגבינה של פאולה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 558 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מקרוני מרפק, פנקו, בזיליקום ופטרוזיליה. 411 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. נסו המק והגבינה של פאולה, מק וגבינה של פאולה דין, ו 21 יום תקן ברוקולי מק וגבינה (המכונה מק וגבינה מושלמת) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מבשלים את הפסטה עד שהיא רכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
ניקוז. בקערה קטנה שלבו את הפנקו והפטרוזיליה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בסיר גדול על אש בינונית ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את הקמח תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים את הגבינה תוך ערבוב מתמיד עד שהיא סמיכה וקרמית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
7
מוסיפים את המקרוני, העגבניות, הבזיליקום והמלח. כפית לתוך צלחת אפייה מוכן. למעלה עם תערובת הפנקו השמורה.
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ליני 910 למברוסקו סקורו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
ליני 910 למברוסקו סקורו
היינות של ליני ידועים ברעננותם הייחודית ובאופי היבש הקלאסי שלהם. הודות לגישה האומנותית של פאביו ליני לייצור יין מבעבע, טעמי הפירות והגרגרים האדומים הבוהקים שלהם מאוזנים על ידי מינרליות עסיסית. הגימור הנקי אך המתמשך שלהם הופך אותם לזיווג אידיאלי למגוון רחב של מטבחים.