המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים
המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קמח תירס, חלב חמאה, שמן קנולה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): פלפל כפול אדום חם צ' יפוטלה סלט, המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): צלעות תנור צ' יפוטלה, ו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): קטשופ צ' יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, שחו יחד את החלב, הצ ' יפוטלס והאדובו.
מניחים בשקית פלסטיק sealable גדולה עם הדגים, ומרינדה במשך 1 שעה.
חום 1 אינץ ' של שמן במחבת ברזל יצוק עד שהוא מגיע 375 ° F.
מערבבים יחד את המלח, הקמח וקמח תירס. לדלות את הדגים בציפוי, ולאחר מכן ומטגנים, שניים בכל פעם, במשך 3 דקות, עד חום זהוב.
מגישים עם טריזי לימון, או על לחמניה עם סלט כרוב צ ' יפוטלה קול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.