קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המרכיב הסודי (קפה): צדפות צרובות עם אספרסו Beurre Blanc

המרכיב הסודי (קפה): צדפות צרובות עם אספרסו Beurre Blanc
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc.

הוראות

1
בסיר קטן מוסיפים את השאלוט, גבעולי פטרוזיליה, פלפל, חומץ סיידר ואבקת אספרסו מומסים במים חמים. מביאים להתבשל מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת 2 כפיות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להקציף את השמנת הכבדה, ואז להתחיל להוסיף את המקל של חמאה קוביות, על 3 קוביות קטנות בכל פעם, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים עוד חמאה רק פעם אחת החמאה רק הוסיף נמס לתוך רוטב. לאחר כל החמאה משולבת, להסיר מן החום, להוסיף סוכר ועונה לפי הטעם עם מלח. מסננים לתוך קערה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
עובד במהירות, להמיס הנותרים חמאת כף במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד קצף חמאה בקצה המחבת. צדפות טפיחה יבש על מגבת נייר, העונה קלות עם מלח ים בסדר. לצרוב צדפות 3 דקות בצד הראשון, עד חום זהוב. הפעל וsear 2 דקות בצד ההפוך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
צלחת את המנה עם שלולית של בלאן beurre במרכז, וצדפות התרפקו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.