המרכיב הסודי (קפה): צדפות צרובות עם אספרסו Beurre Blanc
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc.
הוראות
בסיר קטן מוסיפים את השאלוט, גבעולי פטרוזיליה, פלפל, חומץ סיידר ואבקת אספרסו מומסים במים חמים. מביאים להתבשל מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת 2 כפיות, על 10 דקות.
להקציף את השמנת הכבדה, ואז להתחיל להוסיף את המקל של חמאה קוביות, על 3 קוביות קטנות בכל פעם, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים עוד חמאה רק פעם אחת החמאה רק הוסיף נמס לתוך רוטב. לאחר כל החמאה משולבת, להסיר מן החום, להוסיף סוכר ועונה לפי הטעם עם מלח. מסננים לתוך קערה, ומניחים בצד.
עובד במהירות, להמיס הנותרים חמאת כף במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד קצף חמאה בקצה המחבת. צדפות טפיחה יבש על מגבת נייר, העונה קלות עם מלח ים בסדר. לצרוב צדפות 3 דקות בצד הראשון, עד חום זהוב. הפעל וsear 2 דקות בצד ההפוך.
צלחת את המנה עם שלולית של בלאן beurre במרכז, וצדפות התרפקו על גבי.