כריכי גלידת עוגיות
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך תערובת עוגיות שוקולד צ'יפס, חמאה וביצה שנקרא, גלידה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, ו כריכי גלידת עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מכינים עוגיות לפי הוראות הכיס, באמצעות חמאה וביצה, למעט טיפה של בצק על ידי כפות מעוגלות 2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליון עוגיות ungreased.
אופים 11 עד 13 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 1 דקה לפני הסרת גיליון עוגיות. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
לכל כריך גלידה, מניחים כף 1 של גלידה (כ 1/3 כוס) בין 2 עוגיות. לחץ בעדינות על עוגיות יחד (גלידה צריכה להתפשט לקצה של עוגיות).
מגלגלים קצוות גלידה עם סוכריות. לאכול מיד, או כדי לחסוך מאוחר יותר, לעטוף כריכים בנפרד בניילון נצמד.
מניחים בתיק מקפיא resealable, להקפיא עד הצורך.