המתכון הקלאסי 1953 להכתרה סלט עוף
המתכון הקלאסי לסלט עוף הכתרה 1953 נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מיונז, ריבת משמש, משחת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סלט עוף ההכתרה פריך, המרכיב הסודי (קארי): סלט עוף הכתרה, ו מתכון פשטידת עוף קלאסי (מתכונים דומים).