הנזיד האהוב על טיילגייטרים
תבשיל " Tailgaters האהוב הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בשר בקר מבושל, פלפל סדוק, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל אירי מועדף, תבשיל הדגים האהוב עלינו, ו תבשיל כדורי בשר מועדף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מסננים על מגבת נייר ומתפוררים. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
לנקז את כל אבל 2 כפות (30 מ " ל) שומן מחבת, שמירה על שארית.
על צלחת, לשלב קמח, מלח ופלפל. Dredge בשר בתערובת עד מצופה, להשליך כל עודף.
מוסיפים בשר למחבת, בקבוצות, ומבשלים, מערבבים, עד להשחמה קלה, על 4 דקות לכל אצווה, הוספת טפטוף בייקון יותר בין קבוצות במידת צורך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר stoneware בישול איטי כמו הושלם.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר למחבת ומבשלים, מערבבים, עד שהגזר מתרכך, כ -7 דקות.
מוסיפים שום, עלי דפנה, אגוז מוסקט וגרידת תפוזים ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים שעורה ורסק עגבניות ומערבבים היטב.
מוסיפים יין, מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 2 דקות. לעשות קדימה: שלב שלם 3, חימום 1 כף (15 מ " ל) שמן במחבת לפני ריכוך הירקות. מכסים ומקררים עד 2 ימים. כשתהיה מוכן לבשל, השלם את המתכון.
מוסיפים מרק ומים ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או על גבוה במשך 4 שעות, עד בשר רך. השליכו את עלי המפרץ. מערבבים בבייקון שמור, מיץ תפוזים וקיין. לכסות ולבשל במשך 10 דקות כדי להתיך טעמים.
אם אתה חצית מתכון זה, הקפד להשתמש קטן (כ. 2 עד 3 ליטר) סיר איטי.גרידת תפוזים ומיץ מוסיפים עומק נפלא לתבשיל הזה.השתמש במגוון השעורה שאתה מעדיף-אגס, סיר או שלם. שעורה שלמה (הידועה גם בשם halled) היא הצורה המזינה ביותר של התבואה.וריאציה:תחליף חיטה, כוסמין או פירות יער קמוט עבור השעורה.