הסטייק השוויצרי של אמא שלי
הסטייק השוויצרי של אמא שלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם פטריות, עגבניות משומרות, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק שוויצרי, ו סטייק שוויצרי.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מניחים סטייקים בסיר בזה אחר זה, ומשחימים במהירות מכל צד.
מוציאים סטייקים ומניחים בצד.
מוסיפים את הבצל לסיר, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהוא נבול, כ -3 דקות. מחזירים את הסטייקים לסיר, ומוסיפים את העגבניות, הפטריות, הסלרי והפלפל הירוק. מתבלים באורגנו ומוסיפים את עלה הדפנה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-1 1/2 שעות, או עד שהבשר רך במזלג. אם אתה רוצה לעבות את הרוטב, להסיר את הבשר לצלחת. מערבבים יחד את עמילן התירס והמים; מערבבים למיצי התבנית.
מניחים להתבשל כ -2 דקות להסמכה. מחזירים את הבקר לסיר.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר