הסנגריאן המושלם של שילה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש משקה זה 346 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, רום, ליים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. . נסו רוטב בלסמי הטוב ביותר של שילה, רוטב ברביקיו חריף של שילה, ו לחם הבננה של שילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את התפוזים, לימונים, לימונים, אגס, קיווי, תותים, נתחי אננס ומיץ, וסוכר לבן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננס
ענבים אדומים ללא גרעינים
1/2 כוס נשיקות הרשי
3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
עוגות אורז מוצ'י צבעוניות
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את קואנטרו, רום לבן, רום בטעם קוקוס, ומיץ תפוזים על הפרי. מערבבים בעדינות כדי להמיס את הסוכר. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
Cointreau
רום לבן
זילוף בצורת לב
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדרים
3
מוסיפים את היין האדום, תרכיז לימונדה ורודה, מיץ לימון ומיץ ליים. מכסים ומקררים במשך 2 שעות, או לילה.