ניתן להכין את המתכון לספגטי הלבבי של אמא תוך כשעתיים ו-30 דקות . מנה אחת מכילה 740 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בזיליקום, חלב, מלח ופלפל וקישורי נקניק. עם ציון ספונקולרי של 61% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק העוף והאורז הלבבי של אמא , תבשיל נקניקיית העדשים הפשוט של אמא , וספגטי לבבי .
הוראות
1
בקערה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים. מוסיפים בשר בקר ומערבבים היטב. מעצבים לשמונה קציצות. משחימים בתנור הולנדי בחום בינוני; מסננים ומניחים את הקציצות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ויניגרט ורז'וס
2
באותה מחבת מבשלים נקניק, בצל ופלפל ירוק עד שהירקות רכים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את העגבניות, רוטב העגבניות, המרק, רסק העגבניות, השום והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גויה סאזון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
להוסיף קציצות; מערבבים בעדינות. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 2-3 שעות.