אם יש לכם חמאה, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת Dump: ארוחה קלה מועדף עם תערובת עוגה וגרגרים קפואים, העוגה האהובה על מאווי, ו עוגת קוקוס אהובה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להחליק את צמרות.
2
אופים במשך 35 עד 40 דקות, מסתובב באמצע זמן האפייה, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
3
להעביר את העוגות מתלה תיל ולתת מגניב במשך 20 דקות. הפוך את העוגות על המדף, להסיר את המחבתות, ולתת מגניב לחלוטין.הפוך את הקרמל המלוח
מרכיבים שתצטרך
קרמל
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
4
בסיר קטן, לשלב את השמנת ו fleur de sel. מביאים לרתיחה על חום נמוך מאוד עד המלח הוא מומס.בינתיים, שמירה על סגירה על תערובת הקרם אז זה לא לשרוף, בסיר בינוני לשלב 1/4 כוס מים, הסוכר, וסירופ תירס, ערבוב אותם יחד בזהירות כך שאתה לא להתיז את הצדדים של המחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד ומד חום מיידי לקרוא 177°, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
סירופ תירס
קרם
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
מחבת
5
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 1 דקה.
6
מוסיפים את תערובת הקרם לתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
7
להקציף בשמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
בואו קרמל להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ומקרר עד שאתה מוכן להרכיב את העוגה.הפוך את ציפוי Ganache קרמל מוקצף
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
קרמל
9
שים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה ולהגדיר aside.In סיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה על חום נמוך מאוד.בינתיים, שמירה על סגירה על תערובת הקרם אז זה לא לשרוף, בסיר בינוני לשלב 1/4 כוס מים, הסוכר, וסירופ תירס, ערבוב אותם יחד בזהירות כך שאתה לא להתיז את הצדדים של המחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד ומד חום מיידי לקרוא 177°, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
שוקולד
קרם
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
קערה
מחבת
10
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 1 דקה.
11
מוסיפים את הקרם לקרמל ומערבבים לשלב. מערבבים לאט במשך 2 דקות, ואז לשפוך את הקרמל על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרמל
קרם
12
בואו הקרמל והשוקולד לשבת במשך 1 דקות, ולאחר מכן, החל במרכז הקערה, ואת העבודה בדרך החוצה אל הקצוות, לאט מערבבים את תערובת השוקולד וקרמל במעגל עד השוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרמל
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
תן לתערובת להתקרר, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
14
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקערה מרגישה מגניב למגע. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו את החמאה, הכו עד ששילבו אותה היטב. לגרד את הקערה ולהכות במהירות גבוהה עד התערובת היא רכה.להרכיב את העוגה
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
מניחים שכבת עוגה אחת על מגש הגשה.
16
מורחים 1/4 כוס הקרמל מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
מורחים
17
בואו הקרמל להשרות לתוך העוגה, ואז להפיץ 3/4 כוס של ציפוי גנאש על הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
קרמל
מורחים
18
מפזרים 1 כפית של פלר דה sel על הציפוי, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
ציפוי
19
מורחים עם קרמל, ואז ציפוי קרמל ומפזרים 1 כפית של פלר דה sel. ואז למעלה עם השכבה השלישית.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
ציפוי
קרמל
מורחים
20
ממרח עם קרמל. פירור מעייל את העוגה ומניח את העוגה במקרר במשך 15 דקות כדי לחזק את הציפוי. כפור את הצדדים העליון עם הציפוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
קרמל
מורחים
21
מקשטים עם קמצוץ של פלר דה סאל.העוגה תשמור על שומר עוגה בטמפרטורת החדר (קריר ולחות חינם) עד 3 ימים. אם החדר שלך לא מגניב, מניחים את העוגה בשומר עוגה ומקררים עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
22
הסר את העוגה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.