קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

העוגה האהובה עליי

העוגה האהובה עליי
אם יש לכם חמאה, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת Dump: ארוחה קלה מועדף עם תערובת עוגה וגרגרים קפואים, העוגה האהובה על מאווי, ו עוגת קוקוס אהובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להחליק את צמרות.
2
אופים במשך 35 עד 40 דקות, מסתובב באמצע זמן האפייה, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
3
להעביר את העוגות מתלה תיל ולתת מגניב במשך 20 דקות. הפוך את העוגות על המדף, להסיר את המחבתות, ולתת מגניב לחלוטין.הפוך את הקרמל המלוח
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
4
בסיר קטן, לשלב את השמנת ו fleur de sel. מביאים לרתיחה על חום נמוך מאוד עד המלח הוא מומס.בינתיים, שמירה על סגירה על תערובת הקרם אז זה לא לשרוף, בסיר בינוני לשלב 1/4 כוס מים, הסוכר, וסירופ תירס, ערבוב אותם יחד בזהירות כך שאתה לא להתיז את הצדדים של המחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד ומד חום מיידי לקרוא 177°, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
סירופ תירססירופ תירס
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
5
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 1 דקה.
6
מוסיפים את תערובת הקרם לתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
7
להקציף בשמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
בואו קרמל להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ומקרר עד שאתה מוכן להרכיב את העוגה.הפוך את ציפוי Ganache קרמל מוקצף
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרמלקרמל
9
שים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה ולהגדיר aside.In סיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה על חום נמוך מאוד.בינתיים, שמירה על סגירה על תערובת הקרם אז זה לא לשרוף, בסיר בינוני לשלב 1/4 כוס מים, הסוכר, וסירופ תירס, ערבוב אותם יחד בזהירות כך שאתה לא להתיז את הצדדים של המחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד ומד חום מיידי לקרוא 177°, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
10
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 1 דקה.
11
מוסיפים את הקרם לקרמל ומערבבים לשלב. מערבבים לאט במשך 2 דקות, ואז לשפוך את הקרמל על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
קרםקרם
12
בואו הקרמל והשוקולד לשבת במשך 1 דקות, ולאחר מכן, החל במרכז הקערה, ואת העבודה בדרך החוצה אל הקצוות, לאט מערבבים את תערובת השוקולד וקרמל במעגל עד השוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
תן לתערובת להתקרר, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
14
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקערה מרגישה מגניב למגע. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו את החמאה, הכו עד ששילבו אותה היטב. לגרד את הקערה ולהכות במהירות גבוהה עד התערובת היא רכה.להרכיב את העוגה
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מניחים שכבת עוגה אחת על מגש הגשה.
16
מורחים 1/4 כוס הקרמל מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
17
בואו הקרמל להשרות לתוך העוגה, ואז להפיץ 3/4 כוס של ציפוי גנאש על הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
18
מפזרים 1 כפית של פלר דה sel על הציפוי, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
ציפויציפוי
19
מורחים עם קרמל, ואז ציפוי קרמל ומפזרים 1 כפית של פלר דה sel. ואז למעלה עם השכבה השלישית.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
ציפויציפוי
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
20
ממרח עם קרמל. פירור מעייל את העוגה ומניח את העוגה במקרר במשך 15 דקות כדי לחזק את הציפוי. כפור את הצדדים העליון עם הציפוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
21
מקשטים עם קמצוץ של פלר דה סאל.העוגה תשמור על שומר עוגה בטמפרטורת החדר (קריר ולחות חינם) עד 3 ימים. אם החדר שלך לא מגניב, מניחים את העוגה בשומר עוגה ומקררים עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
22
הסר את העוגה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר6316 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקיצור ירקותקיצור ירקות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים