קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

העוגה הצהובה הבסיסית של סקוטלי

העוגה הצהובה הבסיסית של סקוטלי
העוגה הצהובה הבסיסית של Scottley היא קינוח שמגיש 16. תמורת 34 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 288 קלוריות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לך תמצית וניל, חמאה, קמח עוגה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19% , מתכונים דומים: עוגה צהובה בסיסית 1-2-3-4 , עוגה צהובה בסיסית ועוגה צהובה בסיסית 1-2-3-4 .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבניות עוגה עגולות בגודל 2 - 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
ציוד שתשתמש בו
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור
2
בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את הווניל. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב ומערבבים רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 צרור תרד טרי קצוץ1/2 צרור תרד טרי קצוץ
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
בערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכרבערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכר
ריבס, חתוך לקוביות גדולותריבס, חתוך לקוביות גדולות
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסהתערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
ליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורהליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
צנצנות כל אחת) פימיינטוס חתוך לקוביות, מסונןצנצנות כל אחת) פימיינטוס חתוך לקוביות, מסונן
3
יוצקים את הבלילה לתבניות מוכנות.
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תאנים (מיובשות), קצוצותתאנים (מיובשות), קצוצות
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור
5
מצננים בתבנית במשך 10 דקות, ואז הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קרקרים מיניאטוריים בצורת דגקרקרים מיניאטוריים בצורת דג
בערך 11 אונקיות זינפנדלבערך 11 אונקיות זינפנדל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.