העוף הטוב ביותר של יום ראשון
העוף הטוב ביותר של יום ראשון דורש סביב 2 שעות ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 6 . למנה העיקרית הזו יש 740 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן למנה. 68 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, פלפל גרוס גס, עד 3 לימונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. ציון זה הוא מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: העוף הטוב ביותר של יום ראשון, עוף יום ראשון, ו ארוחת ערב עוף יום ראשון.
הוראות
מגרדים דק את הקליפה מהלימונים למדידת 2 כפות; מניחים בצד. קוצצים גס 2 לימונים; מניחים לימונים קצוצים וענפי רוזמרין בחלל העוף. שמור את הלימון שנותר לשימוש אחר.
מניחים עוף על רשת בתבנית צלייה רדודה; מברישים בשמן.
שלב את הרוזמרין הטחון, הפלפל, המלח וקליפת הלימון; משפשפים מעל עוף.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 2-1/4 עד 2-3/4 שעות או עד שמדחום קורא 180 מעלות צלזיוס, מתבשל מדי פעם עם טפטופים. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם העוף משחים מהר מדי.)
הניחו לעמוד 15 דקות לפני הגילוף. מחק לימונים וענפי רוזמרין.