המתכון של העוף היווני של קוסמו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 237 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, עלי תרד קרועים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו העוף היווני של בן הדוד קוזמו., פאי הפקאן של הדודנית טינה., ו "גולקטובורקו" של הדודן סופיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
על צלחת גדולה, לשלב 1 כף קמח, מלח ופלפל. תניח בצד. בקערה קטנה, לשלב גבינה, מיץ לימון, אורגנו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
אורגנו
גבינה
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
עם פטיש בשר, להלום כל חזה עוף עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
בשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
3
מורחים תערובת גבינה על כל חזה עוף, עוזב 1/2 גבול אינץ'. מקפלים חזה עוף לשניים; לאבטח כל אחד עם קיסם. חזה עוף מעיל עם תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
גבינה
מורחים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
4
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. לבשל חזה עוף במשך 1 עד 2 דקות בכל צד, עד הזהב. בקערה קטנה, לטאטא יחד 1 1/2 כוסות מים, קוביית מרק עוף, וקמח שנותר; לשפוך על חזה עוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוף
חזה עוף
קמח לכל מטרה
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מקציף
קערה
5
מוסיפים תרד ועגבניות למחבת, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים. השליכו קיסמים לפני ההגשה.
יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.