העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות
המתכון של לוריין וואלאס עוף מהיר וקיש ירקות יכול לספק התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אספרגוס, חלב, מלח גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו עוף בשומשום של לוריין וואלאס, עוף הקיץ של לוריין וואלאס, ו העוף והקשיו של לוריין וואלאס בכוסות חסה (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את קרום העוגה בקירור וקו פאי 9 או 10 אינץ ' או צלחת קיש. לדקור את הבצק בכל רחבי עם הקוצים של מזלג crimp את הקצוות בין האגודל והאצבע אז הם יוצרים דפוס לאורך הקצה העליון של הצלחת.
מניחים חתיכת נייר אלומיניום לתוך פגז טארט ומשקל עם משקולות עוגה, אורז לא מבושל, או שעועית יבשה. Prebake הקליפה עד פריך, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומפזרים את המלח. לבשל, ערבוב, עד הבצלים הם נבולים ושקופים, על 5 דקות. להפחית את החום ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך לחלוטין והם קרמל קל, עוד 20 דקות.
מוסיף את האספרגוס למחבת ולזרוק עד מבושל מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את העוף וזורקים יחד עם האספרגוס והבצל עד מחומם דרך, על 3 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
בכוס מדידה גדולה, לטאטא את הביצים והחלב יחד ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את קרום העוגה על תבנית אפייה כדי למנוע מכל תערובת ביצה להישפך לתנור ומניחים את תערובת הבשר-ירקות לתוך הקרום, למעלה עם גבינה מגוררת, ולאחר מכן בזהירות לשפוך על תערובת חלב ביצה.
אופים במשך 35 דקות, או עד העליון מתחיל חום ואת פודינג כמעט להגדיר באמצע. אפשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.