קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות

העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות
המתכון של לוריין וואלאס עוף מהיר וקיש ירקות יכול לספק התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אספרגוס, חלב, מלח גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו עוף בשומשום של לוריין וואלאס, עוף הקיץ של לוריין וואלאס, ו העוף והקשיו של לוריין וואלאס בכוסות חסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרדדים את קרום העוגה בקירור וקו פאי 9 או 10 אינץ ' או צלחת קיש. לדקור את הבצק בכל רחבי עם הקוצים של מזלג crimp את הקצוות בין האגודל והאצבע אז הם יוצרים דפוס לאורך הקצה העליון של הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בקירורקרום פאי בקירור
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מניחים חתיכת נייר אלומיניום לתוך פגז טארט ומשקל עם משקולות עוגה, אורז לא מבושל, או שעועית יבשה. Prebake הקליפה עד פריך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ומפזרים את המלח. לבשל, ערבוב, עד הבצלים הם נבולים ושקופים, על 5 דקות. להפחית את החום ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך לחלוטין והם קרמל קל, עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיף את האספרגוס למחבת ולזרוק עד מבושל מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את העוף וזורקים יחד עם האספרגוס והבצל עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בכוס מדידה גדולה, לטאטא את הביצים והחלב יחד ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מניחים את קרום העוגה על תבנית אפייה כדי למנוע מכל תערובת ביצה להישפך לתנור ומניחים את תערובת הבשר-ירקות לתוך הקרום, למעלה עם גבינה מגוררת, ולאחר מכן בזהירות לשפוך על תערובת חלב ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים במשך 35 דקות, או עד העליון מתחיל חום ואת פודינג כמעט להגדיר באמצע. אפשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה