קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות

העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות
המתכון של לוריין וואלאס עוף מהיר וקיש ירקות יכול לספק התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אספרגוס, חלב, מלח גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו עוף בשומשום של לוריין וואלאס, עוף הקיץ של לוריין וואלאס, ו העוף והקשיו של לוריין וואלאס בכוסות חסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את קרום העוגה בקירור וקו פאי 9 או 10 אינץ ' או צלחת קיש. לדקור את הבצק בכל רחבי עם הקוצים של מזלג crimp את הקצוות בין האגודל והאצבע אז הם יוצרים דפוס לאורך הקצה העליון של הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בקירורקרום פאי בקירור
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים חתיכת נייר אלומיניום לתוך פגז טארט ומשקל עם משקולות עוגה, אורז לא מבושל, או שעועית יבשה. Prebake הקליפה עד פריך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל ומפזרים את המלח. לבשל, ערבוב, עד הבצלים הם נבולים ושקופים, על 5 דקות. להפחית את החום ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך לחלוטין והם קרמל קל, עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מוסיף את האספרגוס למחבת ולזרוק עד מבושל מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את העוף וזורקים יחד עם האספרגוס והבצל עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בכוס מדידה גדולה, לטאטא את הביצים והחלב יחד ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מניחים את קרום העוגה על תבנית אפייה כדי למנוע מכל תערובת ביצה להישפך לתנור ומניחים את תערובת הבשר-ירקות לתוך הקרום, למעלה עם גבינה מגוררת, ולאחר מכן בזהירות לשפוך על תערובת חלב ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים במשך 35 דקות, או עד העליון מתחיל חום ואת פודינג כמעט להגדיר באמצע. אפשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®