קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

העוף הצלוי האולטימטיבי

העוף הצלוי האולטימטיבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את העוף הצלוי האולטימטיבי. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 626 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח כשר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו העוף הצלוי האולטימטיבי, הצלעות הצלויות האולטימטיביות, ו עוף צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור מי מלח, בקערת ערבוב לשלב את המים, מלח, סוכר, שום, טימין.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
מלחמלח
סוכרסוכר
טימיןטימין
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
להעביר את המלח לשקית פלסטיק בגודל 2 ליטר מחדש sealable.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
מוסיפים את העוף, סוגרים את השקית ומקררים 2 שעות (אם יש לכם רק 15 דקות, זה בסדר) כדי לאפשר למלח ולתבלינים לחדור את העוף.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
5
בינתיים, תכין את הרוטב. לעטוף את הבייקון סביב חבורה של טימין ועניבה עם חוט מטבח כך שיש לך חבילה נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
רוטברוטב
טימיןטימין
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
6
מחממים כ 2 כפות שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את הקורנית ומבשלים לאט 3 עד 4 דקות כדי לעבד את שומן הבייקון ולתת לרוטב טעם מעושן נחמד.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
רוטברוטב
טימיןטימין
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים לאט ללא צביעה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
9
מוסיפים את שאר החומרים, מוסיפים את הרוטב ומערבבים, ומורידים את החום לנמוך. מבשלים לאט במשך 20 דקות כדי להתיך את הטעמים. לאחר שהרוטב נעשה בישול, להסיר כ 1 1/2 כוסות של הרוטב ושמורה להגשה לצד העוף ליד השולחן. שאר רוטב ברביקיו ישמש לביסוס הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
10
מחממים תנור 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מחממים מחבת גריל או גז חיצוני או ברביקיו פחם לחום בינוני. קח כמה מגבות נייר לקפל אותם כמה פעמים כדי להפוך ריבוע עבה. כתם כמות קטנה של שמן על מגבת נייר בזהירות ובמהירות לנגב את הסורגים החמים של הגריל כדי להפוך את פני השטח nonstick. תוציא את העוף מהמלח, תייבש אותו על מגבות נייר. מסדרים את חתיכות העוף על הגריל שחומם מראש ומבשלים, פונים פעם באמצע הדרך, ומבשלים בסך הכל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
12
מעבירים את הגריל מסומן עוף גיליון עוגיות ולאחר מכן במקום בתנור. מבשלים את העוף במשך 15 דקות, מסירים אותו מהתנור ואז מברישים בנדיבות, מכסים כל סנטימטר של הרגליים ברוטב ברביקיו ולאחר מכן חוזרים לתנור במשך 25 עד 30 דקות נוספות, מבשלים את העוף בפעם השנייה במחצית דרך זמן הבישול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
תנורתנור
13
מגישים עם רוטב נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב