תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את העוף הצלוי האולטימטיבי. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 626 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח כשר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו העוף הצלוי האולטימטיבי, הצלעות הצלויות האולטימטיביות, ו עוף צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור מי מלח, בקערת ערבוב לשלב את המים, מלח, סוכר, שום, טימין.
מרכיבים שתצטרך
שום
מלח
סוכר
טימין
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
להעביר את המלח לשקית פלסטיק בגודל 2 ליטר מחדש sealable.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
4
מוסיפים את העוף, סוגרים את השקית ומקררים 2 שעות (אם יש לכם רק 15 דקות, זה בסדר) כדי לאפשר למלח ולתבלינים לחדור את העוף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
עוף שלם
מלח
5
בינתיים, תכין את הרוטב. לעטוף את הבייקון סביב חבורה של טימין ועניבה עם חוט מטבח כך שיש לך חבילה נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
רוטב
טימין
עוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
6
מחממים כ 2 כפות שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את הקורנית ומבשלים לאט 3 עד 4 דקות כדי לעבד את שומן הבייקון ולתת לרוטב טעם מעושן נחמד.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
רוטב
טימין
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים לאט ללא צביעה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
9
מוסיפים את שאר החומרים, מוסיפים את הרוטב ומערבבים, ומורידים את החום לנמוך. מבשלים לאט במשך 20 דקות כדי להתיך את הטעמים. לאחר שהרוטב נעשה בישול, להסיר כ 1 1/2 כוסות של הרוטב ושמורה להגשה לצד העוף ליד השולחן. שאר רוטב ברביקיו ישמש לביסוס הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
עוף שלם
רוטב
10
מחממים תנור 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מחממים מחבת גריל או גז חיצוני או ברביקיו פחם לחום בינוני. קח כמה מגבות נייר לקפל אותם כמה פעמים כדי להפוך ריבוע עבה. כתם כמות קטנה של שמן על מגבת נייר בזהירות ובמהירות לנגב את הסורגים החמים של הגריל כדי להפוך את פני השטח nonstick. תוציא את העוף מהמלח, תייבש אותו על מגבות נייר. מסדרים את חתיכות העוף על הגריל שחומם מראש ומבשלים, פונים פעם באמצע הדרך, ומבשלים בסך הכל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
עוף שלם
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת גריל
גריל
12
מעבירים את הגריל מסומן עוף גיליון עוגיות ולאחר מכן במקום בתנור. מבשלים את העוף במשך 15 דקות, מסירים אותו מהתנור ואז מברישים בנדיבות, מכסים כל סנטימטר של הרגליים ברוטב ברביקיו ולאחר מכן חוזרים לתנור במשך 25 עד 30 דקות נוספות, מבשלים את העוף בפעם השנייה במחצית דרך זמן הבישול שנותר.