קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

העליון פיצה

העליון פיצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את הפיצאן העליון. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 234 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, בייקון קנדי, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הזיתים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שיבולת שועל שוקולד כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פיצה העליון, פיצה מק העליון, ו העליון פיצה לטבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את השמן, המלח ו -2 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים לנוח במקום חמים למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שלב מרכיבי רוטב; הניחו בצד. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח מגלגלים כל מנה ל -13 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
6
מעבירים לשניים משומנים 12 אינץ'. פיצה מחבתות; לבנות קצוות מעט.
7
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
מורחים ברוטב; מפזרים תוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
9
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון קנדי, קצוץבייקון קנדי, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פחיות כל אחד) רוטב עגבניותפחיות כל אחד) רוטב עגבניות3(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי טחוןבזיליקום טרי טחון1( חצילים)פלפל ירוק, פרוספלפל ירוק, פרוס57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול פרוס זיתים בשלים, סחוטיכול פרוס זיתים בשלים, סחוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומןכוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומן0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת פרוס פפרוניחבילת פרוס פפרוני1( חצילים)פלפל אדום מתוק, פרוספלפל אדום מתוק, פרוס0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (110° עד 115°)מים חמים (110° עד 115°)