המתכון לפודינג ההודי של רוב וולש יכול לספק את התשוקה האינדיאנית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 450 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם מלח, סירופ קנה, אבקת זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוב וולש טאקו אל כומר, רוטב החמאה של רוב וולש, ו - - רוב וולש - (מתכונים דומים).
הוראות
1
אתה יכול לבשל את הפודינג הזה בבישול איטי או בתנור. אם אתה משתמש תנור איטי, לרסס קלות להכניס תנור איטי בגודל בינוני עם תרסיס בישול nonstick. אם אתה תהיה אפיית הפודינג, מחממים את התנור ל 149°, ולשמן צלחת אפייה 1 1/2 ליטר עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה, לטאטא את הביצים עד מעורבב, ואז מערבבים את המולסה, חמאה, וכל התבלינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר, לחלוט את החלב על חום בינוני גבוה (בועות קטנות מופיעות לאורך קצה המחבת).
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את קמח תירס ומלח, מערבבים היטב, ומיד להקטין את החום לנמוך. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 10 דקות, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר את המחבת מהחום. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצים לתערובת קמח תירס חם תוך ערבוב כל הזמן, ולאחר מכן להמשיך לטאטא עד חלקה. מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אם משתמשים בבישול האיטי, יוצקים את הבלילה לתוך הכיריים מוכנים, מכסים ומבשלים על ההגדרה הגבוהה במשך 3 שעות או על ההגדרה הנמוכה במשך 6 שעות או יותר, עד שהפודינג יש להגדיר. אם משתמשים בתנור, יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה, מניחים בתנור ואופים במשך 45 דקות, עד שהפודינג נקבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.