קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הפודינג ההודי של רוב וולש

הפודינג ההודי של רוב וולש
המתכון לפודינג ההודי של רוב וולש יכול לספק את התשוקה האינדיאנית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 450 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם מלח, סירופ קנה, אבקת זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוב וולש טאקו אל כומר, רוטב החמאה של רוב וולש, ו - - רוב וולש - (מתכונים דומים).

הוראות

1
אתה יכול לבשל את הפודינג הזה בבישול איטי או בתנור. אם אתה משתמש תנור איטי, לרסס קלות להכניס תנור איטי בגודל בינוני עם תרסיס בישול nonstick. אם אתה תהיה אפיית הפודינג, מחממים את התנור ל 149°, ולשמן צלחת אפייה 1 1/2 ליטר עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה, לטאטא את הביצים עד מעורבב, ואז מערבבים את המולסה, חמאה, וכל התבלינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בסיר, לחלוט את החלב על חום בינוני גבוה (בועות קטנות מופיעות לאורך קצה המחבת).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
מוסיפים את קמח תירס ומלח, מערבבים היטב, ומיד להקטין את החום לנמוך. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 10 דקות, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
הסר את המחבת מהחום. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצים לתערובת קמח תירס חם תוך ערבוב כל הזמן, ולאחר מכן להמשיך לטאטא עד חלקה. מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
אם משתמשים בבישול האיטי, יוצקים את הבלילה לתוך הכיריים מוכנים, מכסים ומבשלים על ההגדרה הגבוהה במשך 3 שעות או על ההגדרה הנמוכה במשך 6 שעות או יותר, עד שהפודינג יש להגדיר. אם משתמשים בתנור, יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה, מניחים בתנור ואופים במשך 45 דקות, עד שהפודינג נקבע.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגישים את הפודינג חם עם קצפת או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.