הפוך מראש טורקיה Tetrazzini
הפוך מראש טורקיה Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל מקף, טורקיה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו הפוך מראש תרנגול הודו ושכבת ביצה.
הוראות
בינתיים, להמיס מרגרינה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים עד מבעבע. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים חצי, שרי, 1/4 כוס פטרוזיליה, מלח, אגוז מוסקט ופלפל.
מוסיפים ספגטי מבושל וטורקיה לתערובת פטריות; מערבבים בעדינות לערבב. תערובת כפית לתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר). מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 177°. לחשוף תבנית אפייה; מפזרים גבינת פרמזן מעל. מכסים; אופים ב 350 ° F. במשך 45 עד 55 דקות או עד מחומם היטב, הסרת רדיד במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן האפייה.