הפיכת ירקות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 287 קלוריות. אם יש לכם ציר עוף, סלמי ג'וליאן, בצל ג' וליאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. נסו פרוסות תפוח קרמל + כיצד למנוע מתפוחים להשחים, שייק ירוק של ג'ינג'ר תפוח והופך החלטות לשינויים קבועים באורח החיים, ו הפיכת הדף: ספגטי עם קציצות עוף ורוטב פלפל אדום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה, מוסיפים את החזיר ומקפיצים עד שמתחילים לעבד.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הקפיקולה והסלמי ומבשלים 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את שמן הזית, הבצל, הפלפלים והשומר ומקפיצים עד שהבצל מתחיל להתקרמל, בערך 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Capicola
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
קייל טרי מגורר
4
מוסיפים את השום, ומקפיצים למשך 2 דקות, נזהרים לא לשרוף את השום, ואז מוסיפים את האסקרול וציר העוף. מכסים ונותנים לאסקרול לנבול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
אסקרול
1 תפוז, גרידה
5
מסירים את המכסה ומערבבים פנימה את החומץ ומיץ הלימון.