פסטאן אל מלנזנה של אנטוניה (פסטה חצילים) היא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1047 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לכם פטוצ'יני, מלח כשר, מוצרלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: פסטאן אל ארבה, פסטאן אל וונגולה, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן והחמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רכים. יתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן מכיוון שהחציל סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול מוסיפים את שיני השום השלמות ומחצית מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 שקית תרד טרי
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ומבליחים את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוציאים את העגבניות בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן במסננת רשת מעל קערה גדולה. שמרו את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
כשהן קרירות מספיק לטיפול, ליבה את העגבניות וקלף את העור. בעזרת ידיים נקיות, מועכים את העגבניות, דוחפים את העיסה דרך המסננת לקערה שמתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שנותרו לכם רק זרעים וחתיכות עיסה קשות. לסיום מוסיפים לחצילים את שארית הנוזל העיסה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד שהוא מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
9
בינתיים מחזירים לרתיחה את נוזל הבישול השמור, מוסיפים מלח נוסף ומבשלים את הפטוצ ' יני לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מסננים היטב.
11
להגשה, כף שליש מהחציל לקערה והניח בצד. זורקים את הפסטה לתבנית המוקפצת עם יתרת החציל ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מניחים את התערובת בקערת הגשה גדולה ומעליהם את החציל השמור, המוצרלה הטרייה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייה
1 שקית תרד טרי
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)