קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

הפסטו הפסיפי בגריל הליבוט

הפסטו הפסיפי בגריל הליבוט
הפסטו הפסיפי בגריל הליבוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1540 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה מושלם עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותביאו חלפיניו, מיץ ליים, סטייקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. נסו הפסטו הפסיפי בגריל הליבוט, הליבוט פסיפי בגריל עם קומפוט ריבס ותותים בלסמיים, ו האוקיינוס השקט הליבוט במרק תה ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat. במעבד מזון או בלנדר, לשלב את כוסברה, שום, גרידת לימון ומיץ, jalapeo, ורוטב סויה. להתמזג עד מעורב. עם מעבד או בלנדר פועל, בהדרגה לשפוך את השמן ואת התהליך עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים את סטייקים דגים על מחבת מטלית משומנת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
3
מברשת העליון של כל סטייק עם הרוטב. מעיל את תפוחי האדמה עם רוטב שנותר; מקום במחבת broiler עם הדגים.לצלות כ -10 דקות, או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.