הפתעה בתוך עוגת עצמאות
עוגת הפתעה בתוך העצמאות לוקחת בערך שעה ו-15 דקות מתחילתה ועד סופה. לקינוח הזה יש 1358 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -68 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 185 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג לחם שוקולד עם אגסים הפתעה , "הפתעה" אולטימטיבית אוראו אנד שוקולד צ'יפס עוגיות פאדג' כוסות בראוניז , והפתעה תמימה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים 3 תבניות עוגה בגודל 9 אינץ' בספריי בישול.
בקערה גדולה, מקציפים את תערובת העוגה, אינסטנט פודינג, מים, שמן צמחי וביצים יחד עם מערבל חשמלי ליצירת בלילה חלקה. מחלקים את הבלילה שווה בשווה ל-3 קערות קטנות יותר; גוון קערה אחת לגוון האדום הרצוי, ואחת לגוון הכחול הרצוי.
יוצקים כל קערה לתבנית עוגה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות מתייצבות וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי, 10 עד 15 דקות. העוגות יתחילו להתרחק מדפנות התבניות בסיום.
מוציאים את העוגות, מניחים להצטנן כ-10 דקות בתבניות, ולאחר מכן הופכים על 3 חתיכות נפרדות של ניילון הנצמד על משטח עבודה לסיום הקירור.
בזמן שהעוגות מתקררות, מקציפים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי את הקיצור בטעם חמאה, החמאה, המלח ותמצית וניל חיקוי עד לקבלת קרם.
מערבבים פנימה 1 כוס סוכר קונדיטורים בכל פעם, מקציפים היטב בכל כוס לפני הוספת השני.
מערבבים פנימה את השמנת, 1 או 2 כפות בכל פעם, עד שהציפוי חלק וניתן למריחה.
לקישוט מרימים את השכבה האדומה בעזרת הניילון, הופכים בעדינות ומניחים על צלחת עוגה.
הסר את הניילון. מקפיאים בנדיבות את החלק העליון של העוגה האדומה, ואז מניחים את העוגה הכחולה מעל. מקפיאים את השכבה הכחולה, ואז מעלים את העוגה הלבנה; השתמש בשארית הציפוי כדי להקפיא את החלק העליון והדפנות של העוגה.