קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

הפתעה בתוך עוגת עצמאות

הפתעה בתוך עוגת עצמאות
עוגת הפתעה בתוך העצמאות לוקחת בערך שעה ו-15 דקות מתחילתה ועד סופה. לקינוח הזה יש 1358 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -68 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 185 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג לחם שוקולד עם אגסים הפתעה , "הפתעה" אולטימטיבית אוראו אנד שוקולד צ'יפס עוגיות פאדג' כוסות בראוניז , והפתעה תמימה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים 3 תבניות עוגה בגודל 9 אינץ' בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, מקציפים את תערובת העוגה, אינסטנט פודינג, מים, שמן צמחי וביצים יחד עם מערבל חשמלי ליצירת בלילה חלקה. מחלקים את הבלילה שווה בשווה ל-3 קערות קטנות יותר; גוון קערה אחת לגוון האדום הרצוי, ואחת לגוון הכחול הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים כל קערה לתבנית עוגה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות מתייצבות וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי, 10 עד 15 דקות. העוגות יתחילו להתרחק מדפנות התבניות בסיום.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוציאים את העוגות, מניחים להצטנן כ-10 דקות בתבניות, ולאחר מכן הופכים על 3 חתיכות נפרדות של ניילון הנצמד על משטח עבודה לסיום הקירור.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
בזמן שהעוגות מתקררות, מקציפים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי את הקיצור בטעם חמאה, החמאה, המלח ותמצית וניל חיקוי עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
וניל מלאכותיוניל מלאכותי
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים פנימה 1 כוס סוכר קונדיטורים בכל פעם, מקציפים היטב בכל כוס לפני הוספת השני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
8
מערבבים פנימה את השמנת, 1 או 2 כפות בכל פעם, עד שהציפוי חלק וניתן למריחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
לקישוט מרימים את השכבה האדומה בעזרת הניילון, הופכים בעדינות ומניחים על צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
הסר את הניילון. מקפיאים בנדיבות את החלק העליון של העוגה האדומה, ואז מניחים את העוגה הכחולה מעל. מקפיאים את השכבה הכחולה, ואז מעלים את העוגה הלבנה; השתמש בשארית הציפוי כדי להקפיא את החלק העליון והדפנות של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות