הקוורטרבק קלצונס
מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-16 ומחירו 78 סנט למנה מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פפרוני, זיתים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו חם, חם, קלצונים חמים, קלצונס, ו חזיר קלצונס (מתכונים דומים).
הוראות
עבור כל קלצונה, לחץ יחד על שתי לחמניות ארוחת ערב. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -6 אינץ'. איקס 3-1 / 2-ב. סגלגל.
מורחים 1/4 כוס רוטב בתוך 1/2 ב. של קצה. למעלה עם 1/4 כוס גבינה, 1 כף פלפל ירוק, 1 עד 2 כפיות זיתים אם רוצים ו -4 פרוסות פפרוני. לחץ על שני גלילים נוספים יחד וגלגל לסגלגל מעט גדול יותר.
מניחים מעל מילוי; לחץ בחוזקה על הקצוות כדי לאטום.
חותכים גליל נוסף לשניים ומרדדים ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים 3 אינץ'. איקס 1/4-אין. תתפשטי.
מניחים לאורך מרכז קלצונה. כדי ליצור שרוכים, לחתוך ארבעה 1-ב. איקס 1/8-ב. רצועות; מקום על פני רצועת מרכז.
חותכים שני 4 אינץ'. איקס 1/4-אין. חתיכות בצק.
מניחים אחד על פני כל קצה קלצונה, מתעקל ליצירת צורת סהר.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת. מברישים קלות צמרות בשמן. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 15 דקות.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 16-17 דקות או עד חום זהוב.
חותכים קלצונים לשניים לפני ההגשה.