הקפאת עוגיות ושמנת
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכי לחנות ותאספי את גבינת השמנת של פילדלפיה, וניל, שוקולד חצי מתוק של בייקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו קרם תות להקפיא: לשרת אותו בדרך שלך, הקפאת גלידת קוקי-ריפיק, ו הקפאת קרם בננה עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת כיכר קו 8x4 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים. מכסים את תחתית המחבת עם 8 עוגיות. קראמבל את שאר העוגיות.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב היטב. מערבבים בשוט מגניב. כפית 1-1 / 2 כוסות תערובת גבינת שמנת לתוך קערה בינונית; מערבבים שוקולד נמס.
מורחים את תערובת גבינת השמנת הנותרים על עוגיות במחבת.
מפזרים עוגיות מתפוררות; לחץ בעדינות לתוך תערובת גבינת שמנת עם גב כף. למעלה עם תערובת שוקולד. להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
הסר קינוח מן המקפיא 15 דקות. לפני ההגשה; הפוך על צלחת. להשליך רדיד.
בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט לפני חיתוך לשרת.