קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הקפאת עוגיות ושמנת

הקפאת עוגיות ושמנת
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכי לחנות ותאספי את גבינת השמנת של פילדלפיה, וניל, שוקולד חצי מתוק של בייקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו קרם תות להקפיא: לשרת אותו בדרך שלך, הקפאת גלידת קוקי-ריפיק, ו הקפאת קרם בננה עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת כיכר קו 8x4 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים. מכסים את תחתית המחבת עם 8 עוגיות. קראמבל את שאר העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
8 תותים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות דקות8 תותים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
2
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב היטב. מערבבים בשוט מגניב. כפית 1-1 / 2 כוסות תערובת גבינת שמנת לתוך קערה בינונית; מערבבים שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח ארפס (כגון PAN®)1 כוס קמח ארפס (כגון PAN®)
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
מורחים את תערובת גבינת השמנת הנותרים על עוגיות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח ארפס (כגון PAN®)1 כוס קמח ארפס (כגון PAN®)
8 תותים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות דקות8 תותים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות דקות
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
4
מפזרים עוגיות מתפוררות; לחץ בעדינות לתוך תערובת גבינת שמנת עם גב כף. למעלה עם תערובת שוקולד. להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר או פירורי עוגיות שוקולד, לא חובהשוקולד מגורר או פירורי עוגיות שוקולד, לא חובה
1 כוס קמח ארפס (כגון PAN®)1 כוס קמח ארפס (כגון PAN®)
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
5
הסר קינוח מן המקפיא 15 דקות. לפני ההגשה; הפוך על צלחת. להשליך רדיד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
6
בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט לפני חיתוך לשרת.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.