אם יש לכם בזיליקום, פטרוזיליה, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קפונטה, קפונטה, ו קפונטה.
הוראות
1
מחממים שמן זית בתבשיל ברזל יצוק בן 5 או 6 ליטר או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים חצילים, קישואים, ובצל וקמח במשך 5 דקות עד שזהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את שאר החומרים לסיר; מערבבים בעדינות אך ביסודיות ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את המכסה ומבשל במשך כ 10 דקות יותר או עד עבה (זה יהיה תלוי עסיסיות של העגבניות). אם יש צורך להוסיף להדביק לעבות.כפית להתענג לתוך צנצנות מחוטבות עוזבות 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
5
הסר בועות אוויר.נגב חישוקים וכובע.
6
מניחים צנצנות על מתלה לחלוטין מכסה את הצנצנות עם 1-2 אינץ ' של מים, חימום המים לרתיחה מתגלגלת (212 מעלות f).לעבד באמבט מים רותחים במשך 15 דקות עבור חצי ליטר (250 מ "ל) צנצנות ו 20 דקות עבור ליטר (500 מ" ל) צנצנות. להתאים את הזמנים לגובה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
הסר ולהשאיר במקום טיוטה חינם 24 שעה.בדוק איטום ולבל.אם צנצנת אינה אטומה, להכניס למקרר ולעבד מחדש בתוך 24 שעות או להכניס למקרר ולצרוך בתוך שלושה ימים.לאחסן מחוץ לאור במקום קריר ויבש.
8
מגישים בטמפרטורת החדר בקערה המוקפת לחם צרפתי פרוס או איטלקי או סיבובים מלפפון, או כמו סלט על עלי רומיין.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקי
ענפי שמיר שנקטפו
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה