קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

הקפונטה של קאטל

הקפונטה של קאטל
אם יש לכם בזיליקום, פטרוזיליה, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קפונטה, קפונטה, ו קפונטה.

הוראות

1
מחממים שמן זית בתבשיל ברזל יצוק בן 5 או 6 ליטר או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים חצילים, קישואים, ובצל וקמח במשך 5 דקות עד שזהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את שאר החומרים לסיר; מערבבים בעדינות אך ביסודיות ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר את המכסה ומבשל במשך כ 10 דקות יותר או עד עבה (זה יהיה תלוי עסיסיות של העגבניות). אם יש צורך להוסיף להדביק לעבות.כפית להתענג לתוך צנצנות מחוטבות עוזבות 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
5
הסר בועות אוויר.נגב חישוקים וכובע.
6
מניחים צנצנות על מתלה לחלוטין מכסה את הצנצנות עם 1-2 אינץ ' של מים, חימום המים לרתיחה מתגלגלת (212 מעלות f).לעבד באמבט מים רותחים במשך 15 דקות עבור חצי ליטר (250 מ "ל) צנצנות ו 20 דקות עבור ליטר (500 מ" ל) צנצנות. להתאים את הזמנים לגובה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
הסר ולהשאיר במקום טיוטה חינם 24 שעה.בדוק איטום ולבל.אם צנצנת אינה אטומה, להכניס למקרר ולעבד מחדש בתוך 24 שעות או להכניס למקרר ולצרוך בתוך שלושה ימים.לאחסן מחוץ לאור במקום קריר ויבש.
8
מגישים בטמפרטורת החדר בקערה המוקפת לחם צרפתי פרוס או איטלקי או סיבובים מלפפון, או כמו סלט על עלי רומיין.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי (פרוס 1/3 אינץ ' עבה)סלרי (פרוס 1/3 אינץ ' עבה)1בצל צהוב בינוני, קצוץחצילים (לחתוך לקוביות 1-inch)חצילים (לחתוך לקוביות 1-inch)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ4שיני שום (טחון)שיני שום (טחון)6שיני שוםשיני שום1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים ממולאים ירוקים (פרוסים) או 3/4 כוס זיתים קלמטה או 3/4 כוס זיתים שחוריםזיתים ממולאים ירוקים (פרוסים) או 3/4 כוס זיתים קלמטה או 3/4 כוס זיתים שחורים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2largesבצל (קצוץ)בצל (קצוץ)12 כפיות אבקת שוםאורגנו טחון טריאורגנו טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')2פלפלים (אדום או ירוק, לחתוך לחתיכות 1 אינץ')פלפלים (אדום או ירוק, לחתוך לחתיכות 1 אינץ')12 כפיות אבקת שוםשימורים מלחשימורים מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רסק עגבניות (אופציונלי)רסק עגבניות (אופציונלי)1קילוגרםעגבניות (זרע וקוביות)עגבניות (זרע וקוביות)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ, 5% חומציותחומץ, 5% חומציות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים חתוכים לקוביותקישואים חתוכים לקוביות