אם יש לכם בזיליקום, פטרוזיליה, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קפונטה, קפונטה, ו קפונטה.
הוראות
1
מחממים שמן זית בתבשיל ברזל יצוק בן 5 או 6 ליטר או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים חצילים, קישואים, ובצל וקמח במשך 5 דקות עד שזהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את שאר החומרים לסיר; מערבבים בעדינות אך ביסודיות ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
הסר את המכסה ומבשל במשך כ 10 דקות יותר או עד עבה (זה יהיה תלוי עסיסיות של העגבניות). אם יש צורך להוסיף להדביק לעבות.כפית להתענג לתוך צנצנות מחוטבות עוזבות 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
5
הסר בועות אוויר.נגב חישוקים וכובע.
6
מניחים צנצנות על מתלה לחלוטין מכסה את הצנצנות עם 1-2 אינץ ' של מים, חימום המים לרתיחה מתגלגלת (212 מעלות f).לעבד באמבט מים רותחים במשך 15 דקות עבור חצי ליטר (250 מ "ל) צנצנות ו 20 דקות עבור ליטר (500 מ" ל) צנצנות. להתאים את הזמנים לגובה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
7
הסר ולהשאיר במקום טיוטה חינם 24 שעה.בדוק איטום ולבל.אם צנצנת אינה אטומה, להכניס למקרר ולעבד מחדש בתוך 24 שעות או להכניס למקרר ולצרוך בתוך שלושה ימים.לאחסן מחוץ לאור במקום קריר ויבש.
8
מגישים בטמפרטורת החדר בקערה המוקפת לחם צרפתי פרוס או איטלקי או סיבובים מלפפון, או כמו סלט על עלי רומיין.