הקפיצה הפטרייתית
האפייה הפטרייתית נמשכת כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 142 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. גשו לסופר וקנו חמאה מבהירה, בצלצלי שאלוט, פטריות קרמיני ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81% , וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סאוט תרד , סאוט ברוקולי ופטיפן .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
במחבת 10 אינץ' כבדה, מחממים 1 אונקיה של חמאה מובהקת על אש גבוהה.
מוסיפים פטריות פרוסות חופן בכל פעם להקפצה במחבת. כשהפטריות מתחילות לפתח צבע חום עשיר, דחפו אותן לחלק החיצוני של המחבת. הופכים את הפטריות כשהן מתחילות לצבוע. כשהמחבת מתייבשת, מוסיפים למחבת את יתרת החמאה הבהירה.
מוסיפים עוד חופן פטריות למחבת וממשיכים עד שכל הפטריות מתווספות. מתבלים במלח ופלפל לאחר שהוספה אחרונה למחבת.
יוצרים גומה באמצע התבנית ומוסיפים את בצלי השאלוט. מכסים את המחבת בקוניאק, מגרדים את כל חתיכות הפטריות השחומות.
מוסיפים את העירית. מתקנים תיבול במלח ופלפל.