קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

הקפיצה הפטרייתית

הקפיצה הפטרייתית
האפייה הפטרייתית נמשכת כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 142 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. גשו לסופר וקנו חמאה מבהירה, בצלצלי שאלוט, פטריות קרמיני ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81% , וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סאוט תרד , סאוט ברוקולי ופטיפן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
במחבת 10 אינץ' כבדה, מחממים 1 אונקיה של חמאה מובהקת על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מוסיפים פטריות פרוסות חופן בכל פעם להקפצה במחבת. כשהפטריות מתחילות לפתח צבע חום עשיר, דחפו אותן לחלק החיצוני של המחבת. הופכים את הפטריות כשהן מתחילות לצבוע. כשהמחבת מתייבשת, מוסיפים למחבת את יתרת החמאה הבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
מוסיפים עוד חופן פטריות למחבת וממשיכים עד שכל הפטריות מתווספות. מתבלים במלח ופלפל לאחר שהוספה אחרונה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
יוצרים גומה באמצע התבנית ומוסיפים את בצלי השאלוט. מכסים את המחבת בקוניאק, מגרדים את כל חתיכות הפטריות השחומות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מוסיפים את העירית. מתקנים תיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט