הקשר של הבחור לנוטין, הכל בייגלה יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 154 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת סוכר, מים חמים, ביצים, זרעי פרג. 61 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה סביב 38 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: הקשר של הבחור לנוטין, הכל בייגלה, גיא מבשל עם ילדים: אי ג'יי ופסטה של גיא, ו עוגיות קשר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בכוס מדידה מזכוכית מוסיפים את המים החמים ואת השמרים. מערבבים ומניחים לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
4
במעבד מזון המצויד בלהב בצק מוסיפים את החומרים היבשים ואת הפרמזן ודופקים יחד 3 פעמים במרווחים של 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
בצק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת המים החמים והשמרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ביצה
6
מערבבים עד שהבצק מתאחד, דופקים 10 מרווחים שניים 3 פעמים. הופכים על משטח עבודה מקומח קלות או קרש חיתוך. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף מעט קמח, אם דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
חותכים את הבצק לשניים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
מרדדים 1 חתיכת בצק למלבן בגודל 12 על 17 אינץ', בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
מפזרים 3/4 כוס מהצ ' דר באמצע (דרך קצרה). מקפלים 1/3 מהבצק ומפזרים 3/4 כוס מהצ ' דר. קפלו את השליש האחרון וצבטו את הקצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
בצק
10
מגלגלים בעזרת מערוך ליצירת מלבן בגודל 11 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
11
חותכים לרצועות 1 1/2 אינץ ' לאורך.
12
צובטים את הקצוות החתוכים יחד ואז מגלגלים לצורת סיגר. יוצרים לצורת בייגלה ומניחים על תבנית מרופדת בשטיח אפייה מסיליקון. חזור על הפעולה עם כדור בצק שני.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
מקציפים בקערה קטנה את יתרת הביצה והחלב.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מערבבים היטב.
15
מברישים את הבייגלה שנוצר בתערובת הביצים ואז מפזרים באופן שווה את הפרג, השומשום, פתיתי הבצל והמלח הכשר.