הרב פריים ריב
מיטת ראש צלעות דורש סביב 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם כולל 442 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. אם יש לכם עלי בזיליקום, פלפל, אבקת בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פריים ריב, פריים ריב, ו פריים ריב.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים תחילה 5 מרכיבים בקערה קטנה. הניחו בצד. חתוך עודף שומן מלמעלה של בשר בקר, משאיר שכבת שומן על 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים צלי על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
מפזרים מלח. מעיל בתערובת תיבול.
צולים, לא מכוסים, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -130 מעלות פרנהייט לבינוני-נדיר (1 3/4 עד 2 1/4 שעות) או 140 מעלות פרנהייט לבינוני (2 1/4 עד 2 3/4 שעות). מכסים בנייר כסף ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף. (טמפרטורת הבשר תעלה כ -10 מעלות בעמידה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לפריים ריב. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר]()
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.