קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

הרב פריים ריב

הרב פריים ריב
מיטת ראש צלעות דורש סביב 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם כולל 442 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. אם יש לכם עלי בזיליקום, פלפל, אבקת בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פריים ריב, פריים ריב, ו פריים ריב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים תחילה 5 מרכיבים בקערה קטנה. הניחו בצד. חתוך עודף שומן מלמעלה של בשר בקר, משאיר שכבת שומן על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים צלי על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מברישים בקר בשמן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מפזרים מלח. מעיל בתערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
צולים, לא מכוסים, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -130 מעלות פרנהייט לבינוני-נדיר (1 3/4 עד 2 1/4 שעות) או 140 מעלות פרנהייט לבינוני (2 1/4 עד 2 3/4 שעות). מכסים בנייר כסף ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף. (טמפרטורת הבשר תעלה כ -10 מעלות בעמידה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לפריים ריב. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.