קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

הרב צרוב טונה עם קפונטה לימון חם קרם פרש

הרב צרוב טונה עם קפונטה לימון חם קרם פרש
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? עשב צרוב טונה עם Caponatan ו לימון חם קרם פרש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 2227 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 146 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זיתים kalamatan, בזיליקום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו טונה צרובה עשב עם Caponatan וקרם פרייז'ה לימון חם, סלט אורזו חם עם סלק וקרם פרש, ו ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האנשובי ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים ומערבבים במשך כמה דקות כדי ליצור טעם בסיס. מטגנים את החצילים בשמן האנשובי, עד שהוא מקבל חום ודביק, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דַק-דַק-
3
מוסיפים את העגבניות, פלפל אדום, בצל ושום, ממשיכים לבשל עד שהירקות נשברים ומתרככים, כ -15 דקות. לזרוק את צלפים, צימוקים, זיתים, חומץ בלסמי, סוכר, בזיליקום; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום לאט ומבשלים עד עבה, על 20 עד 30 דקות. הקפונטה טעם חם נהדר, קר או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
שים את המניה עוף, שום, וגרידת לימון בסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים בעדינות עד המניה מופחתת בחצי מעובה מעט. תוריד את הסיר מהחום, תדוג את השום, ותוסיף את הקרם פרש. ממש לפני שאתה מוכן צלחת הצלחת, באז את הרוטב עם בלנדר כף יד עד שהוא עבה וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קרם פרשקרם פרש
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
כדי להפוך את הטונה: לשפשף קצת שמן זית על חתיכת טונה. ומתבלים עם כמות נכבדה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שים את עשבי התיבול הקצוצים בצלחת שטוחה וגלגל בעשבי תיבול למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להניח את הטונה מצופה עשב במחבת חם לצרוב במשך כ 1 1/2 דקות בכל צד; כמו הטבחים טונה, הבשר האדום יהפוך לבן יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר אדוםבשר אדום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את הטונה ללוח חיתוך וחתיכה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
כדי לשרת: כפית את הקפונטה על החלק התחתון של 2 צלחות, להניח את פרוסות טונה צרוב עשב סביב המרכז, ולטפטף את כל העניין עם רוטב קרם פרש לימון מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

מרכיבים

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019