קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

הרב צרוב טונה עם קפונטה לימון חם קרם פרש

הרב צרוב טונה עם קפונטה לימון חם קרם פרש
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? עשב צרוב טונה עם Caponatan ו לימון חם קרם פרש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 2227 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 146 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זיתים kalamatan, בזיליקום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו טונה צרובה עשב עם Caponatan וקרם פרייז'ה לימון חם, סלט אורזו חם עם סלק וקרם פרש, ו ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את האנשובי ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים ומערבבים במשך כמה דקות כדי ליצור טעם בסיס. מטגנים את החצילים בשמן האנשובי, עד שהוא מקבל חום ודביק, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את העגבניות, פלפל אדום, בצל ושום, ממשיכים לבשל עד שהירקות נשברים ומתרככים, כ -15 דקות. לזרוק את צלפים, צימוקים, זיתים, חומץ בלסמי, סוכר, בזיליקום; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום לאט ומבשלים עד עבה, על 20 עד 30 דקות. הקפונטה טעם חם נהדר, קר או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1
שים את המניה עוף, שום, וגרידת לימון בסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים בעדינות עד המניה מופחתת בחצי מעובה מעט. תוריד את הסיר מהחום, תדוג את השום, ותוסיף את הקרם פרש. ממש לפני שאתה מוכן צלחת הצלחת, באז את הרוטב עם בלנדר כף יד עד שהוא עבה וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
קרם פרשקרם פרש
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
כדי להפוך את הטונה: לשפשף קצת שמן זית על חתיכת טונה. ומתבלים עם כמות נכבדה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שים את עשבי התיבול הקצוצים בצלחת שטוחה וגלגל בעשבי תיבול למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להניח את הטונה מצופה עשב במחבת חם לצרוב במשך כ 1 1/2 דקות בכל צד; כמו הטבחים טונה, הבשר האדום יהפוך לבן יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר אדוםבשר אדום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את הטונה ללוח חיתוך וחתיכה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
כדי לשרת: כפית את הקפונטה על החלק התחתון של 2 צלחות, להניח את פרוסות טונה צרוב עשב סביב המרכז, ולטפטף את כל העניין עם רוטב קרם פרש לימון מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

מרכיבים

3פילהפילה אנשובי, קצוץ גספילה אנשובי, קצוץ גס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם פרשקרם פרש4largesחצילים יפניים או 1 חציל איטלקי גדול, בשלישיתחצילים יפניים או 1 חציל איטלקי גדול, בשלישית1קבוצותבזיליקום טרי, קרוע ביד.בזיליקום טרי, קרוע ביד.2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון בזיליקום, פטרוזיליה, עיריתעשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון בזיליקום, פטרוזיליה, עירית1שן שוםשן שום3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים מגולעניםזיתים מגולענים2שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1לימון, מגורד דקלימון, מגורד דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1פלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר2עגבניות, חצוי וזרעים סחוט החוצה, קצוץ גסעגבניות, חצוי וזרעים סחוט החוצה, קצוץ גס454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סושי מותן טונה איכותיסושי מותן טונה איכותי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019