צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? עשב צרוב טונה עם Caponatan ו לימון חם קרם פרש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 2227 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 146 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זיתים kalamatan, בזיליקום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו טונה צרובה עשב עם Caponatan וקרם פרייז'ה לימון חם, סלט אורזו חם עם סלק וקרם פרש, ו ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את האנשובי ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים ומערבבים במשך כמה דקות כדי ליצור טעם בסיס. מטגנים את החצילים בשמן האנשובי, עד שהוא מקבל חום ודביק, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אורזו או פסטה בצורת אורז
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את העגבניות, פלפל אדום, בצל ושום, ממשיכים לבשל עד שהירקות נשברים ומתרככים, כ -15 דקות. לזרוק את צלפים, צימוקים, זיתים, חומץ בלסמי, סוכר, בזיליקום; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום לאט ומבשלים עד עבה, על 20 עד 30 דקות. הקפונטה טעם חם נהדר, קר או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
1
שים את המניה עוף, שום, וגרידת לימון בסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים בעדינות עד המניה מופחתת בחצי מעובה מעט. תוריד את הסיר מהחום, תדוג את השום, ותוסיף את הקרם פרש. ממש לפני שאתה מוכן צלחת הצלחת, באז את הרוטב עם בלנדר כף יד עד שהוא עבה וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קרם פרש
כסף ללא נעליים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזיר
2
כדי להפוך את הטונה: לשפשף קצת שמן זית על חתיכת טונה. ומתבלים עם כמות נכבדה של מלח ופלפל.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להניח את הטונה מצופה עשב במחבת חם לצרוב במשך כ 1 1/2 דקות בכל צד; כמו הטבחים טונה, הבשר האדום יהפוך לבן יותר.
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.