הרועה הצנוע
הרועה הצנוע עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. 84 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, גבינה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו עוגה צנועה, סטייק ועוגה צנועה שיכר, ו אגס צנוע להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר ומרתיחים במשך 20 עד 30 דקות, או עד מזלג מכרז.
מסננים ומכים עד חלקה עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים חמאה, חלב ומלח ופלפל לפי הטעם; מכים לעקביות הרצויה.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. מבשלים ומערבבים טורקיה ובצל עד טורקיה מבושלת במלואה.
מוסיפים תערובת רוטב ומים; מערבבים לעתים קרובות, עד שהרוטב סמיך ותוסס. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים תערובת הודו לתבנית האפייה. לאחר מכן, שכבת אפונה וגזר, העליון עם פירה. למעלה עם שכבה של גבינה גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד גבינה מותכת ותפוחי האדמה זהובים על החלק העליון.