קושימומחה
מוכן ב32 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

הרינג כבוש

הרינג כבוש
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך פילה הרינג, מיץ לימון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט סלק כבוש והרינג, עקיצות דג מלוח כבוש סקנדינבי, ו הרינג כבוש (Sledzie פולני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים הרינג במיכל 4-6 ליטר ומכסים עם מים. להכניס למקרר לילה, להחליף את המים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
הרינגהרינג
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
שלב 1 1/2 כוסות מים, חומץ, סוכר, גרגרי allspice, גרגרי פלפל, זרעי חרדל, זרעי כוסברה, עלה דפנה בסיר בינוני, לא מגיב ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
לתיבול בשרלתיבול בשר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4
פילה הרינג מסננים, לשטוף, יבש לטפוח. חותכים לרוחב לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'. מסדרים דגים בצלחת לא מגיבה או במיכל עם מכסה הדוק. מסדרים שמיר, גזר, ובצל על גבי דגים, ויוצקים מלח מקורר לתוך המנה. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות ועד 4 ימים. כדי לשרת, להסיר הרינג מן המלח ולאכול רגיל, עם גזר כבוש בצל, או עם קרקרים לחם שיפון וטוסט.
מרכיבים שתצטרך
פילה הרינגפילה הרינג
לכריכהלכריכה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
הרינגהרינג
שיפוןשיפון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.