השחמה בריסל עם חמאת מייפל מ ' בחירת הצדדים
השחמה בריסל עם חמאת מייפל מ ' בחירת הצדדים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. לך לחנות ותביא סירופ מייפל, כרוב ניצנים, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו אפרסמון, רימון, סלט פיסטוק עם ויניגרט דבש לימון מ ' בחירת הצדדים, משחי חמאה כרוב ניצנים לימון, ו כרוב ניצנים מזוגג ותפוחים בחמאה משחימה ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 1 כף שמן זית על תבנית אפייה ולהעביר אותו לתנור חם במשך 5 דקות.
בינתיים, בקערת ערבוב גדולה, לזרוק את הנבטים עם כף הנותרים של שמן זית ואת מלח ופלפל.
יוצקים את הנבטים החוצה על תבנית האפייה החמה ומתפשטים לשכבה אחת. (קח את הזמן כדי למקם כל נבט לחתוך בצד למטה עבור נבטים צוננים במיוחד משחימים.)
צולים את כרוב הניצנים למשך 15 עד 20 דקות, עד שהמזלג רך וקרום חום כהה נוצר בצדדים שנחשפו לסדין האפייה.
בעוד נבטים צולים, להמס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, מתערבל אותו סביב כפי שהוא הופך נוזלי. לפקוח עין מקרוב על החמאה כפי שהוא מתחיל קצף. אם אתה מסתכל מקרוב על החמאה הנוזלית כפי שהוא מבשל, אתה יכול לראות כתמים זעירים של חום מופיעים (שהם מוצקי חלב בראונינג). המשך לחמם אותו עד שהוא מתחיל להריח אגוזים והופך מ-off-white לזהב לחום בהיר. מיד להסיר מהחום ומערבבים בסירופ מייפל. מערבבים במהירות כמו התערובת רוחשת פרצים. מניחים בצד בסיר עד בריסל לסיים צלייה.
הסר את בריסל מהתנור ולהעביר לקערת הגשה.
טפטוף את חמאת המייפל בכל מקום, משליך את המעיל באופן שווה.
תפוח, אגס, חזיר ממולא מרווה Loin Roulade