השעועית הירוקה הטובה ביותר אי פעם
השעועית הירוקה הטובה ביותר אי פעם היא ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. צאו לחנות ואספו מלח כשר, מרק עוף, בצל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. נסו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ המכונה שעועית ירוקה מלוכלכת, שעועית ירוקה מטוגנת - הדרך הבריאה ביותר לאכול שעועית ירוקה, ו שעועית מחרוזת צרפתית / שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הצמד את קצות הגבעול של השעועית הירוקה, או חתוך אותם בחבורה גדולה בעזרת סכין אם אתה מעדיף.
ממיסים את שומן הבייקון במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים דקה. לאחר מכן מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד שהשעועית הופכת לירוקה בהירה, כדקה.
מוסיפים את מרק העוף, פלפל אדום קצוץ, מלח ופלפל לפי הטעם. מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים את המחבת במכסה ומשאירים את המכסה סדוק כדי לאפשר לאדים לברוח. מבשלים עד שהנוזל מתאדה והשעועית רכה למדי, אך עדיין מעט פריכה, 20 עד 30 דקות. אפשר להוסיף עוד מרק עוף בתהליך הבישול, אבל אל תפחדו לתת לכל זה להתבשל כדי שהבצל והפלפלים יתחילו להתקרמל.