קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

התבשיל האיטלקי של פאני

התבשיל האיטלקי של פאני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל האיטלקי של פאני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. אם יש לכם בצל, מקרוני מרפק, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: הדלעת הצהובה האפויה של דודה פאני, תבשיל איטלקי, ו תבשיל נקניק איטלקי.

הוראות

1
מניחים את ההמבורגר לסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבשר עד שכבר לא ורוד, שוברים את הבשר ומתפוררים כשהוא מבשל, כ -10 דקות. מערבבים את הבצל וממשיכים לבשל ומערבבים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים שומן מהמחבת, ומערבבים את 2 צנצנות הרוטב, בזיליקום, עלה דפנה, אורגנו ומלח סלרי. להפחית את החום, ומבשלים את הרוטב במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלרימלח סלרי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום.
4
כ -15 דקות לפני הרוטב הוא סיים רותח, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לטאטא יחד את מרק פטריות ומים בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
שכבה 1/3 של רוטב הבשר לתחתית צלחת האפייה מוכנה, ולהפיץ חצי מקרוני מבושל על הרוטב. כף חצי תערובת המרק על המקרוני, ולהפיץ 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה. חזור על השכבות עם 1/3 מהרוטב הנותר, הפסטה הנותרת, תערובת המרק הנותרת, וכוס אחת נוספת של גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מורחים את השליש האחרון של רוטב הבשר על התבשיל ומפזרים את שארית 1/4 כוס גבינת צ ' דר. לרסס חתיכת רדיד אלומיניום עם ספריי בישול, ולכסות את הצלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים את התבשיל בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף ואופים עד ציפוי הגבינה הוא השחמה ואת התבשיל מבעבע, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.