התענג הכי טוב שאי פעם היה לי
אם יש לך כורכום הקרקע, חומץ מזוקק, מלפפונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-10 דקות. . נסו להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, התענג הכי טוב שאי פעם היה לי, ו התענגות Southwest (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים את המלפפונים והבצל לתוך קערה גדולה באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת.
מפזרים מלח כבישה על החלק העליון. לכסות בחוזקה, ולאפשר לנוח בטמפרטורת החדר בן לילה.
לסחוט כמה שיותר נוזל מתוך תערובת מלפפון; להפריש.
לטאטא יחד את הסוכר, קמח, כורכום, זנגביל, וזרע סלרי.
מחממים את החומץ והמים בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה.
לטאטא בתערובת הסוכר עד חלקה. מערבבים בתערובת המלפפון. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 15 דקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התענג לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים צנצנות ליטר במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.