התרנגולת של הטייס אנדרסון
עוף של טייס אנדרסון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפל קאיין, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: כנפי העוף הקאריביות של סאני אנדרסון, דבש קל בגריל של סאני אנדרסון-עוף דיז'ון, ו גזר אנדרסון.
הוראות
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את הסיר כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמדחום עמוק-טיגון מוכנס לתוך השמן מגיע 350 מעלות F.
קו מגש גיליון עם מתלה קירור חוט. חותכים עוף לחתיכות 2 אינץ'. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, קאיין, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. בשקית נייר, לנער יחד מלח, פלפל, קמח קורנפלור. טובלים את העוף בקבוצות, תחילה בתערובת ביצים, ולאחר מכן בתערובת הקמח וללחוץ למעיל. הגדר על מתלה חוט ולתת לשבת 10 דקות. בעוד העוף נח, להכין רוטב. במחבת סאוט צדדית ישר גדול לשלב גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, סוכר חום, חמאה, פתיתי פלפל חמים ורוטב ווסטרשייר. מערבבים, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד מעובה, 5 עד 8 דקות. בזהירות במקום עוף בשמן חם ומטגנים עד זהב ופריך, 5 עד 8 דקות.
מעבירים למחבת הטחון עם הרוטב וזורקים עד שמצופים באופן שווה.
הסר למגש ומגישים על אורז סוער.
בסיר בינוני, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ואורז ו לטגן 4 דקות, ערבוב, כך אורז טוסטים ואת השום מבשל.
מוסיפים את מרק העוף לתערובת האורז, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת מכוסה עוד 5 דקות. מערבבים את הבוטנים, בצל ירוק, ומלח ופלפל, לפי הטעם. אורז יכול להתבצע 1 יום קדימה, ולאחר מכן התחמם בשילוב עם מרכיבים אחרים לפני ההגשה.