ואל קמוניקה קאסון
אם יש לכם גבינת פרמזן, תפוחי אדמה, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
תכין את בצק הפסטה. לנפות את הקמח לתוך תלולית על הדלפק ולעשות באר במרכז. לשבור את הביצים לתוך הבאר ולהוסיף את השמן וקמצוץ של מלח. ללוש בצק רך, לעצב לכדור, לכסות עם מגבת צלחת נקייה, ולתת לנוח במשך 30 דקות.
בינתיים, לעשות את המילוי. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים מומלחים קלות במשך 15-20 דקות עד למכרז.
לנקז ומחית. מבשלים את עלי סלק במספיק מים רותחים כדי לכסות במשך 5-10 דקות עד למכרז.
מסננים, לסחוט את הנוזל העודף, וקוצצים. ממיסים את החמאה במחבת.
מוסיף את השום והפטרוזיליה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות במשך כמה דקות.
מוסיפים את הכרישה ואת הנקניק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר.
מערבבים את תערובת הנקניקיות, פירה, צ ' ארד, פירורי לחם, פרמזן וביצה בקערה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרדדים את הבצק על הדלפק מקומח קלות לתוך גיליון דק.
חותכים מלבנים על 3 1/4 x 6 1/4 אינץ'. שים ערימה של מילוי על כל אחד, לגלגל את הבצק למעלה, ולחץ על הקצוות היטב כדי לאטום, ואז בעדינות להתכופף לצורת פרסה. מבשלים את casônsèi בשפע של מים רותחים מומלחים במשך 5 דקות עד אל דנטה.
מסננים, מעבירים למנה חמה, שופכים עליהם את החמאה המומסת ומפזרים פרמזן.
מכפית הכסף: פסטה. © 2009 Phaidon Press Limited. Published in The United States Of America by Phaidon Press Limited.